Korte management opleidingen en trainingen

Bekijk de trainingen en opleidingen

Selecteer een training of opleiding via het filtermenu

53 trainingen en opleidingen gevonden

Opleiding Kwaliteitsmanagement voor Operators

Met deze opleiding leert u de spelregels van kwaliteitsmanagement en kwaliteitscontrole in de uitvoering van het werk. U leert kwaliteitsmanagement en kwaliteitscontrole toepassen met ook aandacht voor oorzaakanalyses, onderhoud, veiligheid en de methode 5S.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 2.950,00

Opleiding Kwaliteitsmedewerker

Met deze opleiding ontwikkelt u zich tot kwaliteitsmedewerker of kwaliteitscoördinator. Het is zowel een Quality Insurance opleiding als een Quality Control opleiding (QA/QC). Na het volgen van deze opleiding bent u in staat het kwaliteitsmanagementsysteem van uw organisatie volgens de regels van ISO 9001 te onderhouden en uit te voeren. U groeit door tot volwaardig kwaliteitsmedewerker.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 950,00

Opleiding Kwaliteitsmanager

Met deze opleiding kwaliteitsmanager ontwikkelt u zich tot de expert in kwaliteitsmanagement. U neemt de regie over de ontwikkeling van het kwaliteitsmanagementsysteem en de certificatie van de organisatie volgens ISO 9001. Via deze opleiding kwaliteitsmanagement groeit u als kwaliteitsmanager en wordt u specialist in kwaliteitsmanagementsystemen en procesverbetering.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.250,00

Opleiding Voorman

Deze opleiding Voorman is voor leiders van operationele teams. Als vakspecialist groeit u door naar een leidinggevende functie, waarvoor u allerlei nieuwe competenties nodig heeft. U leert in deze opleiding Voorman leidinggeven, processen beheersen en communiceren met de operators.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 950,00

Opleiding Teamleider

Deze opleiding Teamleider is voor wie zich wil ontwikkelen in leiderschap en communicatie. In 5 dagdelen ontwikkelt u zichzelf als Team Manager en groeit u verder in uw functie. U leert het team aansturen en doelen realiseren.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 950,00

Opleiding Productiemanager

Met deze opleiding ontwikkelt u het productiesysteem en leert u leidinggeven aan het operationeel beleid. U krijgt de productiemethoden en procestechnieken voor uw rol als productiemanager. Aan het einde van deze opleiding heeft u een concept beleidsplan en productiesysteem.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.250,00

Training Six Sigma Orange Belt

Deze training Six Sigma Orange Belt is bedoeld voor iedereen, die wil kunnen meewerken in een Six Sigma verbeterteam. De methode Six Sigma wordt uitgelegd via oefeningen en workshops, zodat u een goed beeld krijgt van de werking van de methode en direct kunt meedoen in een Six Sigma verbeterteam.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 950,00

Training Six Sigma Green Belt

De training Six Sigma Green Belt is er voor wie de verbetermethode Six Sigma wil beheersen en verbeterteams wil kunnen leiden. Met Six Sigma worden kwaliteitsproblemen in processen opgelost. De voorzitter van het team is Six Sigma Green Belt opgeleid en leidt het team langs de stappen DMAIC.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.250,00

Training Lean Manufacturing Green Belt

Via deze training Lean Manufacturing Green Belt leert u opnieuw naar de operationele processen te kijken. U gaat werken aan een productieproces, dat werkt op basis van de marktvraag. U leert processen afstemmen op de marktvraag en verspillingen wegnemen, zodat continuous flow ontstaat.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.250,00

Opleiding Continuous Improvement Manager

Tijdens deze opleiding Continuous Improvement Manager leert u verbeterprocessen leiden en organiseren. De techniek van verbeteren leert u bij de trainingen Lean Manufacturing en Six Sigma. In deze opleiding Continuous Improvement Manager leert u verbeterprocessen organiseren en veranderingen realiseren.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.250,00