Korte management opleidingen en trainingen

Bekijk de trainingen en opleidingen

Selecteer een training of opleiding via het filtermenu

54 trainingen en opleidingen gevonden

Webinar Kwaliteitshandboek maken

Met dit webinar zet u snel en eenvoudig een nieuw kwaliteitshandboek op voor uw organisatie. U krijgt van ons een uitgewerkt format van een kwaliteitshandboek. Dat handboek voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Daarna wordt u begeleid in de uitwerking van het kwaliteitshandboek voor uw organisatie.

MBO/HBO
4 uur
€ 180,00

Webinar Leiderschap

In dit webinar leert u leidinggeven. Leiderschap is een essentiële competentie voor iedere manager of teamleider, en leiding geven is te leren. Er zijn mooie, praktische modellen beschikbaar, die u helpen hoe u zich per situatie als leider kan opstellen. We leren u leidinggeven en de toepassing van leiderschap in uw eigen functie. 

HBO
4 uur
€ 180,00

Webinar Lean Manufacturing basistraining

Dit webinar is een effectieve online training Lean Manufacturing. U leert de basis van Lean en bent daarna in staat een aantal technieken direct toe te passen om de doorlooptijd te verkorten. De trainer geeft de aanwijzingen en u kunt vervolgens makkelijk aan de slag met de hulpmiddelen die u van ons krijgt.

MBO/HBO
4 uur
€ 180,00

Webinar ISO 27001 en Cyber Security (CSX)

Met dit webinar zet u de eerste stap in de certificatie van uw organisatie voor ISO 27001. We kijken in deze online training niet alleen naar de beveiliging van informatie, maar ook naar Cyber Security (CSX) in het algemeen. Het gaat om beveiliging van informatie en informatiesystemen en de toepassing van ISO 27001/AVG.

HBO
4 uur
€ 180,00

Opleiding Kwaliteitscoördinator

Met deze opleiding ontwikkelt u zich tot kwaliteitscoördinator of kwaliteitsmedewerker. Het is zowel een Quality Insurance opleiding als een Quality Control opleiding (QA/QC). Na volgen van deze opleiding bent u in staat het kwaliteitsmanagementsysteem van uw organisatie volgens de regels van ISO 9001 te onderhouden en uit te voeren. U groeit door tot volwaardig kwaliteitsfunctionaris.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 950,00

Opleiding Kwaliteitsmanager

Met deze opleiding kwaliteitsmanager ontwikkelt u zich tot de expert in kwaliteitsmanagement. U neemt de regie over de ontwikkeling van het kwaliteitsmanagementsysteem en de certificatie van de organisatie volgens ISO 9001. Via deze opleiding QHSE manager groeit u als kwaliteitsmanager en wordt u specialist in organisatieontwikkeling en procesverbetering.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.250,00

Opleiding Teamleider

Deze opleiding Teamleider is voor wie zich wil ontwikkelen in leiderschap en communicatie. In 5 dagdelen ontwikkelt u zichzelf als Team Manager en groeit u verder in uw functie. U leert het team aansturen en doelen realiseren.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 950,00

Webinar Permanente Educatie

Tijdens dit webinar ontwikkelt u een opleidingsprogramma voor uw operators. Dat heet Permanente Educatie. Dit is nodig om goede productiemedewerkers te behouden voor uw organisatie en hun competenties continu te ontwikkelen.

HBO
4 uur
€ 180,00

Opleiding Voorman

Deze opleiding Voorman is voor leiders van operationele teams. Als vakspecialist groeit u door naar een leidinggevende functie, waarvoor u allerlei nieuwe competenties nodig heeft. U leert in deze opleiding Voorman leidinggeven, processen beheersen en communiceren met de operators.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 950,00

Training Communicatie met Operators - Excellence Programma

Deze training geeft u de handleiding hoe communicatie met operators verloopt. U leert welke informatie moet worden gedeeld, op welk moment en in welke vorm. Deze training is onderdeel van het Teamleider Excellence Programma en kan gevolgd worden na de opleiding Teamleider of Voorman.

Ook online!

MBO
2 dagdelen
€ 495,00