Korte management opleidingen en trainingen

Bekijk de trainingen en opleidingen

Selecteer een training of opleiding via het filtermenu

48 trainingen en opleidingen gevonden

Opleiding Kwaliteitsmanager

Met deze kwaliteitsmanagement opleiding leert u alles over kwaliteitsmanagement en kwaliteitssystemen. U ontwikkelt  of verbetert bovendien het kwaliteitsmanagementsysteem van uw organisatie tijdens de opleiding. U wordt expert in kwaliteitsmanagement en kunt hierna de functie kwaliteitsmanager professioneel uitvoeren.  

Ook online!

HBO
6 dagdelen
€ 1.450,00

Opleiding Kwaliteitsmedewerker

Met deze opleiding Kwaliteitsmedewerker leert u ISO 9001 toepassen en wordt u een goede kwaliteitsmedewerker. Het is een praktijkopleiding voor kwaliteitsmedewerkers, die gericht is op de uitvoering. U leert de functie kwaliteitsmedewerker uitvoeren en ontwikkelt zich in de praktijk van kwaliteitsmanagement. Na deze opleiding Kwaliteitsmedewerker kunt u uw functie uitvoeren en kent u de procedures van ISO 9001.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 950,00

Opleiding Kwaliteitsmanagement voor Operators en Voormannen

Deze opleiding is voor operators en voormannen om 10 spelregels van kwaliteitsmanagement te leren toepassen in de praktijk van het werk. Tijdens de uitvoering van het werk geldt een aantal spelregels. Operationele professionals moeten die regels kennen en kunnen toepassen, zodat ze bijdragen aan de beheersing van processen, efficiëntie en productkwaliteit.

Ook online!

MBO
2 dagdelen
€ 290,00

Opleiding Productiemanager

Met deze opleiding ontwikkelt u het productiesysteem en leert u leidinggeven aan het operationeel beleid. U krijgt de productiemethoden en procestechnieken voor uw rol als productiemanager. Aan het einde van deze opleiding heeft u een concept beleidsplan en productiesysteem.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.250,00

Opleiding Voorman

Deze opleiding Voorman is voor leiders van operationele teams. Als vakspecialist groeit u door naar een leidinggevende functie, waarvoor u allerlei nieuwe competenties nodig heeft. U leert in deze opleiding Voorman leidinggeven, processen beheersen en communiceren met de operators.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 950,00

Opleiding Teamleider

Via deze opleiding Teamleider ontwikkelt u uzelf verder als leider van een team of afdeling. In 5 dagdelen groeit u in uw functie als Team Manager. U leert het team aansturen, leiding geven aan beleid en doelen realiseren. Ontwikkel u via deze training teamleider tot de leider van de toekomst.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 950,00

Training Lean Manufacturing Green Belt - ASQ certified

Via deze training Lean Manufacturing Green Belt leert u de managementmethode Lean Manufacturing toepassen. Met behulp van Lean games, theoretische achtergronden en voorbeelden uit de praktijk krijgt u snel inzicht in Lean Manufacturing en leert u deze managementmethode toepassen in uw eigen organisatie. Desgewenst kunt u afsluiten met het internationaal erkende  examen voor het LSS Green Belt certificaat.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.450,00

Training Six Sigma Green Belt - ASQ certified

Via deze training Green Belt Six Sigma leert u de verbetermethode Six Sigma toepassen. Het doel van Six Sigma is het verbeteren van processen met een verbeterteam via het stappenplan DMAIC. Na deze training en de training Lean Manufacturing kunt u het examen ASQ Six Sigma Green Belt doen en het certificaat Lean Six Sigma verkrijgen.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.450,00

Training Six Sigma Orange Belt

Deze training Six Sigma Orange Belt is bedoeld voor iedereen, die wil kunnen meewerken in een Six Sigma verbeterteam. De methode Six Sigma wordt uitgelegd via oefeningen en workshops, zodat u een goed beeld krijgt van de werking van de methode en direct kunt meedoen in een Six Sigma verbeterteam.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 950,00

Opleiding Continuous Improvement Manager

Tijdens deze opleiding Continuous Improvement Manager (CIM) leert u verbetertechnieken toepassen en samenwerken met het lijnmanagement. U wordt de interne coach, die de organisatie begeleidt naar continuous improvement van alle processen in de hele organisatie. Op een praktische manier leert u verbeterprocessen leiden en organiseren. U leert verbeterteams samenstellen, verbetermethoden toepassen en met het lijnmanagement samenwerken. 

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.250,00