Voor je certificaat online examen doen bij ASQ

De certificaten die je bij ons kunt behalen, zijn van ASQ: de American Society for Quality. Dit instituut in de VS organiseert alles wat te maken heeft met Lean management, Kwaliteitsmanagement en Auditing. Je kan bij ons examen doen voor bijvoorbeeld de certificaten Lean Six Sigma Green Belt en Manager of Quality. Dat is geen verplichting. Je kan de opleiding ook volgen zonder examen te doen. Via een opleidingen bereid je jezelf voor op een examen en onze trainers helpen je met de uitvoering. Als je het ASQ certificaat hebt behaald, staat dat goed op uw curriculum vitae als professional. 

ASQ certificaten behalen

De ASQ examens zijn Lean Six Sigma Green Belt, Manager of Quality en Internal Auditor. Je volgt bij ons de opleiding en daarna kan je jezelf inschrijven voor een online examen. Onze trainers helpen je tijdens de opleidingen met de leerstof en de ontwikkelingen van de vereiste vaardigheden. Ook kan je allerlei oefenexamens doen. 

1. Certificaat Lean Six Sigma Green Belt voor verbeterteams

Het certificaat voor Lean Six Sigma Green Belt is voor professionals, die verbeterteams leiden. Het gaat om de toepassing van Lean Six Sigma in de praktijk, waarbij je de leider bent van het verbeterteam. Het examen gaat over de achtergrond, technieken en toepassing van de methoden Lean Manufacturing en Six Sigma. Wij werken met het originele studiemateriaal dat ASQ aanbeveelt, hetgeen leidt tot een hoge slagingskans. 

2. Certified Manager of Quality/Organizational Excellence

Dit examen leidt tot het certificaat Certified Manager of Quality. Dit is het certificaat voor Kwaliteitsmanager. Uniek in de wereld. Ook voor deze opleiding maken we gebruik van het originele studiemateriaal in combinatie met onze praktijkgerichte manier van opleiden. Zo komt de theorie tot leven en ontwikkel je je kennis en vaardigheden maximaal.

3. Certificaat voor Certified Quality Auditor

Dit certificaat voor Certified Quality Auditor geeft je de positie om officieel audits te kunnen en mogen uitvoeren in organisaties. Je leert de spelregels van auditing en bent in staat het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie te onderzoeken en te waarderen. Dit is een waardevolle aanvulling op je rol als professional. Het is een belangrijke meerwaarde, die organisaties graag in huis hebben.

Informatie over examens, de certificatie en de spelregels van ASQ

Om examen te kunnen doen geldt een aantal eisen. Deze eisen zijn door ASQ vastgesteld en zijn bedoeld om het niveau te borgen. Onze opleidingen voldoen aan het gevraagde niveau, zodat je slagingskans wordt vergroot. Het examen kan worden gedaan na het doorlopen van een opleiding en als je aan de voorwaarden van ASQ voldoet. Voor de Green Belt opleiding doorloop je twee opleidingen: Lean Manufacturing en Six Sigma. Heb je vragen over de kosten, de voorwaarden en de procedure? Laat ons je vragen weten en we helpen je verder. Je kan vrijblijvend gebruik maken van onderstaand formulier.

Wil je meer weten over de certificatie en de examens van ASQ? Vul dan onderstaand formulier in. Je kan natuurlijk ook bellen via 088 33 666 66, of een e-mail sturen naar info@patagonia-opleidingen.com.

Stel uw vragen

Vul het formulier in

  • Erkende opleidingen
  • Internationale waardering
  • Certificatie
  • Green Belt
  • Kwaliteitsmanagement
  • Interne Auditor
  • Leren in de praktijk