Voor uw certificaat examen doen bij ASQ

De certificaten die u bij ons kunt behalen zijn van ASQ: de American Society for Quality. Dit instituut organiseert alles wat te maken heeft met management en kwaliteit. U kunt bij ons de examens doen, die door ASQ worden georganiseerd, en zo bijvoorbeeld het Lean Six Sigma Green Belt certificaat behalen. Via onze opleidingen bereiden we u voor op de examens en onze trainers helpen u met de uitvoering. Als u uw ASQ certificaat heeft behaald, staat dat goed op uw curriculum vitae. Lees verder over de opleidingen en de ASQ examens, die u via ons kunt volgen.

ASQ examens die u via ons kunt doen voor uw ontwikkeling

De ASQ examens, die u via ons bij ASQ kunt doen, zijn Lean Six Sigma, Kwaliteitsmanager en Interne Auditor. De opleidingen voor deze certificaten volgt u bij ons, waarna u zich kunt inschrijven voor een examen. Onze trainers helpen u  tijdens de opleidingen met de leerstof en de ontwikkelingen van de vereiste vaardigheden. 

1. Certificaat Lean Six Sigma Green Belt voor verbeterteams

Het certificaat voor Lean Six Sigma Green Belt is voor professionals, die verbeterteams leiden. Het gaat om de toepassing van Lean Six Sigma in de praktijk, waarbij u de voorzitter bent van het verbeterteam. Het examen gaat over de achtergrond, technieken en toepassing van de methoden Lean Manufacturing en Six Sigma. Wij werken met het originele studiemateriaal dat ASQ aanbeveelt, hetgeen leidt tot een hoge slagingskans. Lees hier meer over de Green Belt opleidingen en het examen.

2. Certified Manager of Quality/Organizational Excellence

Dit examen leidt tot het certificaat Certified manager of Quality. Vrij vertaalt is dit de certificatie voor kwaliteitsmanager. Al jaren leiden we kwaliteitsmanagers op in uw vakgebied en nu hebben we met dit examen ook de officiële certificatie voor u. Ook voor deze opleiding maken we gebruik van het originele studiemateriaal in combinatie met ons praktijkgerichte manier van opleiden. Zo komt de theorie tot leven en ontwikkelt u uw kennis en vaardigheden maximaal.

3. Certificaat voor Certified Quality Auditor

Dit certificaat voor Certified Quality Auditor geeft u de positie om officieel audits te kunnen en mogen uitvoeren in organisaties. U leert de spelregels van auditing en bent in staat het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie te onderzoeken en te waarderen. Dit is een waardevolle aanvulling op uw rol als professional. Het is een belangrijke meerwaarde, die organisaties graag in huis hebben.

Informatie over examens, de certificatie en de spelregels van ASQ

Om examen te kunnen doen geldt een aantal eisen. Deze eisen zijn door ASQ vastgesteld en zijn bedoeld om het niveau te borgen. Onze opleidingen voldoen aan het gevraagde niveau, zodat uw slagingskans wordt vergroot. Het examen kan worden gedaan na het doorlopen van een opleiding en als u aan de voorwaarden van ASQ voldoet. Voor de Green Belt opleiding doorloopt u twee opleidingen: Lean Manufacturing en Six Sigma. Heeft u vragen over de kosten, de voorwaarden en de procedure? Laat ons uw vragen weten. U kunt daarvoor gebruik maken van onderstaand formulier.

Wilt u meer weten over de certificatie en de examens van ASQ? Vul dan onderstaand formulier in. U kunt natuurlijk ook bellen via 088 33 666 66, of een e-mail sturen naar info@patagonia-opleidingen.com.

Stel uw vragen

Vul het formulier in

  • Erkende opleidingen
  • Internationale waardering
  • Certificatie
  • Green Belt
  • Kwaliteitsmanagement
  • Interne Auditor
  • Leren in de praktijk