Veel gestelde vragen Patagonia Opleidingen

Wat zou u willen weten?

Klik voor meer informatie

Veelgestelde vragen over trainingen en opleidingen

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen. Indien het antwoord op uw vraag er niet bij staat, neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-opleidingen.com.

Wat is het verschil tussen een training en een opleiding?

Een training is een kort exercitie van meestal één dagdeel, waarin u zich kunt oefenen in een competentie of een nieuwe methode kunt aanleren. Een opleiding duurt in de meeste gevallen meerdere dagdelen en is bedoeld om u in uw (nieuwe) functie te ontwikkelen. Een training gaat over een techniek of methode, een opleiding over de uitvoering van uw functie.

Wat zijn de kosten van een opleiding of training?

De kosten staan op deze website en dat zijn de all inclusive kosten. Wij rekenen geen kosten voor inschrijving, administratie, lesmateriaal, syllabi, lunches of certificaten. De prijzen zijn exclusief BTW en inclusief de hulpmiddelen.

Wat is de opleidingsportal?

De opleidingsportal is een trainingsomgeving waar u al uw materialen kunt vinden, zoals syllabi en PowerPoint presentaties. Verder vindt u er ook video tutorials, data van de opleidingen en u kunt chatten met de trainer als u vragen heeft. 

Is er ook een YouTube kanaal?

Ja, dat is er. Ga via de link naar het Patagonia YouTube kanaal. U vindt er video's met uitleg, tutorials en allerlei andere onderwerpen. Staat uw onderwerp er niet bij? Stuur ons dan een verzoek, dan maken we over het door u gewenste item een nieuwe video.

Wat is een abonnement?

Het abonnement is de mogelijkheid om jaarlijks 4 trainingen te volgen en dan hoeft u er maar 3 te betalen. U krijgt 1 training gratis. Wilt u meer dan 4 trainingen volgen? Dan kunnen we u helpen met maatwerk en een speciale aanbieding doen.

Geldt het abonnement ook voor de opleidingen en incompany trainingen?

Nee, het abonnement geldt alleen voor de trainingen met open inschrijving.

Waarom zijn de opleidingsmiddelen digitaal en kosteloos?

Wij stellen alle middelen kosteloos ter beschikking, omdat we het digitaal verstrekken. Of omgekeerd, we verstrekken ze kosteloos en daarom digitaal.

Wat zijn de data van incompany trainingen of opleidingen?

Die data plant u samen met de trainer. Dat gaat in overleg, waarbij meestal uw eigen mogelijkheden leidend zijn. Denk aan de beperkingen of mogelijkheden van ploegendiensten of parttime functies.

Wat zijn de prijzen van incompany trainingen of opleidingen?

De prijzen staan op deze site, maar let er op dat de prijzen voor incompany trainingen en opleidingen altijd per team (exclusief BTW) staan aangegeven. Dat is dus veel voordeliger dan een training per persoon.

Krijg ik ook de norm ISO 9001 erbij?

Nee, deze norm mogen wij niet verstrekken of verkopen. Dat is in Nederland voorbehouden aan de NEN. Via www.nen.nl kunt u de kwaliteitsnormen als ISO 9001 kopen en downloaden. Daarna kunt u ons wel inschakelen om deze norm aan u uit te leggen.

Wat is het verschil met de trainingen bij een certificerende instantie?

Patagonia Company is een organisatieadviesbureau en opleidingsbureau. Daarom vertalen wij de inhoud van een kwaliteitsmanagementnorm zoals ISO 9001 naar oplossingen voor uw praktijk. U wordt bij ons getraind in de toepassingen. Daarmee weet u niet alleen wat de inhoud van de norm is, maar ook hoe u kunt handelen en vaardig wordt. 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en zet u vraag in het opmerkingenveld. U kunt ook vrijblijvend bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-opleidingen.com

Informatie vragen

Opleidingen & trainingen

  • Praktijkonderwijs
  • Werken vanuit uw functie
  • Theorie tot leven brengen
  • Steeds beter presteren
  • Aanpassen aan nieuwe eisen
  • Trots en plezier in werken
  • Excelleren in uw functie