Trainers Patagonia Opleidingen

Trainers die werken vanuit uw behoeften

Klik voor meer informatie

Trainers helpen u in uw professionele ontwikkeling

De trainers zijn experts uit de praktijk, die u ondersteunen in uw ontwikkeling en in de uitvoering van uw functie. Ze leggen u de theorie van een onderwerp uit en passen die vervolgens samen met u toe in de praktijk van uw functie. Daarbij worden allerlei games en workshops toegepast. Zo leert u en doet u tegelijkertijd ervaring op. Onze trainers beheersen deze bijzondere en effectieve vorm van opleiden, omdat ze elke dag in de praktijk mensen coachen en trainen. Ze zijn uw persoonlijke partner in uw professionele ontwikkeling.

Hieronder vindt u de trainers, die u tijdens de opleidingen en trainingen kunt ontmoeten, met een korte beschrijving. In ons team hebben we alle certificaten, diploma's en ervaringen die nodig zijn om de trainingen succesvol te maken. Dit zijn onder andere de titels Lead Auditor, Six Sigma Black Belt, MBTI certified trainer en INK Auditor. Maak gebruik van hun kennis en ervaring.

Leiderschap en cultuurverandering

Adrienne is expert in de ontwikkeling van cultuur en leiderschap in organisaties. Zij verzorgt onder meer de leiderschapstrainingen, opleiding tot teamleider en werken met Belbin om de samenwerking in teams te verbeteren. Deze trainingen zitten vol leuke workshops en games om je eigen stijl te ontwikkelen. Dat is effectief voor de samenwerking en voor de professionele ontwikkeling als leider.

 

   088 33 666 66
   a.tegelaar@patagonia-bv.com (Adrienne)

Kwaliteitssysteem en procesverbetering

Elisa is specialist in de implementatie van kwaliteitssystemen en de realisatie van procesverbetering. Zij kan boeiend vertellen over organisaties, managementsystemen en de praktijk van procesverbetering. Elisa is ook degene die u kan helpen met de automatisering van procedures en ze neemt u mee in leerzame games en workshops voor kwaliteitsmanagement. Volg haar trainingen en uw organisatie wordt efficiënt en klantgericht. 

 

   088 33 666 66
   e.smorenburg@patagonia-bv.com (Elisa)

Productie en Logistiek

Wilt u met een team van voormannen aan de slag om bijvoorbeeld 5S te implementeren of leiderschap te ontwikkelen? Dan is een incompany training met Johan een geweldige ervaring. Op de vloer en tussen de machines werken aan procesbeheersing en verbetering van het productieproces. Daarbij worden het ERP en WMS systeem meegenomen, evenals de logistieke routing en Lean Manufacturing. 

 

   088 33 666 66
   j.schreuders@patagonia-bv.com (Johan)

Kwaliteitsmanagement en ISO 9001

Trainingen in Kwaliteitsmanagement voor wie verder wil komen. Sjoerd begeleidt de cursisten naar een volgend niveau van denken en werken met ISO 9001 of de opleiding Kwaliteitsmedewerker. U weet hierna precies wat u moet doen en ook wat u niet moet doen. Valkuilen zijn er volop en bureaucratie ligt altijd op de loer. Sjoerd helpt u met een effectief managementsysteem en daarna met de certificatie. 

 

   088 33 666 66
   s.vanderlaan@patagonia-bv.com (Sjoerd)

Lean Manufacturing en Six Sigma

Verbeterteams werken met verbetermethoden zoals Lean Manufacturing en Six Sigma. Deze methoden zijn gevuld met technieken en voor een deel met statistiek. Boudewijn kan als geen ander statistiek laten leven voor wie geen statisticus is. Hij laat verbeterprocessen ontstaan, zodat u precies begrijpt hoe ze werken. Daarna kunt u uw Lean Six Sigma Green Belt certificaat bij ons halen.

 

   088 33 666 66
   b.poppelaars@patagonia-bv.com (Boudewijn)

Operations management en productie

Bart is expert in productie en operations management. De opleiding Productiemanager geeft hij vanuit zijn passie voor productiesystemen en optimalisatietechnieken. Onze informatie en leerprogramma's komen rechtstreeks uit de productie plants van Toyota door onze samenwerking met consultancy bureau Makoto Flow in Japan. Dat maakt deze opleiding een echte belevenis. 

 

   088 33 666 66
   b.paesie@patagonia-bv.com (Bart)

Kwaliteitsmanagement strategie

Jeroen geeft de incompany trainingen Kwaliteitsmanagement voor het MT, 5S en Kaizen Management. Met deze trainingen ervaart u de betekenis van kwaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid. Alles wat uw organisatie doet, moet beter gebeuren dan wat de organisatie van uw concurrent doet. Doelgericht analyseren, beleid maken en snel presteren. Dat ervaart u met deze trainingen.

 

   088 33 666 66
   j.verberk@patagonia-bv.com (Jeroen)

Informatie aanvragen

Opleidingen en trainingen:

  • Open inschrijving
  • Incompany
  • Maatwerk
  • Coaching
  • Verbeterteams
  • MT training
  • Praktijktrainingen