Online training en coaching volgen

Online werken met live trainer of coach

Klik voor meer informatie

Online training, coaching en webinars volgen

Wilt u webinars, opleidingen of trainingen volgen of heeft u gerichte hulpvragen? Werk met onze online trainers en coaches. We kunnen u individueel begeleiden en online trainingen verzorgen. U ervaart geen verschil met training of coaching in een trainingszaal. Het is effectief, u kunt praten met de trainer en luisteren naar de andere deelnemers. Onze faciliteiten zijn er op ingericht en u zult de leuke en effectieve voordelen ervaren.

Referentie: 'Online trainen gaat erg goed. Er is veel interactie tussen de trainer en de deelnemers, vragen kunnen worden gesteld en met behulp van digitale breakout rooms kan ook nog in groepjes worden gewerkt. Trainingen zijn net zo interessant en inspirerend als we gewend zijn van Patagonia. Zeer tevreden en geen reistijden.' Floor Beaumont, Adviseur GRP Research - LUMC

Referentie: 'Om onze processen te verbeteren hebben we een training online met ons team gevolgd. Inhoudelijk sterk, goede documentatie en zeer praktisch opgezet. We zijn al tijdens de training met onze eigen processen aan de slag gegaan, waardoor de theorie meteen in de praktijk werd gebracht. De online training ging perfect en we misten de ‘ouderwetse’ klas niet.' Guido van den Ouweelen, Managing partner - Synexus

Referentie: 'Ik ben erg tevreden met de aanpak van de trainingen die ik gehad heb. Het is best vermoeiend om een training te volgen en zeker digitaal. Sessies van 2 uur is daarom een erg goede keuze. Zo blijf je gefocust en je hebt tussen de trainingen ook nog tijd om de actiepunten in werking te zetten.' Marisca Stege, Team leader Laboratory - Danone Nutricia Research

Online individuele coaching of groepstrainingen:

 1. Webinars als online training voor één onderwerp
 2. Individuele ontwikkeling met live online coach
 3. Online groepstraining voor teams
 4. Trainingen met open inschrijvingen online volgen
 5. Gratis online documentatie en updates van die documentatie
 6. Opleidingsportal met alle gegevens voor uw training of opleiding
 7. YouTube met online instructies en oefeningen

1. Webinars als online training voor één onderwerp

We organiseren regelmatig webinars. Dit zijn online trainingen van 4 x 1 uur. U sluit aan vanuit huis of van uw werk en volgt gedurende een uur een onderwerp. Eenvoudig, snel en zonder reiskosten. Na 4 x 1 uur heeft een onderwerp geleerd. De webinars die binnenkort starten, zijn:

2. Individuele ontwikkeling met live online coach

Coaching via online gesprekken functioneert uitstekend. Geen reistijd, geen files en alleen maar voordelen: intensieve gesprekken, antwoorden op uw vragen, documentatie online beschikbaar en veilig werken. Zoekt u steun in de uitvoering van uw functie of wilt u af en toe vragen stellen en brainstormen over dagelijkse situaties in uw werk? Kom dan online met onze coaches en ontwikkel uw competenties.

3. Online groepstraining voor teams

Wilt u een team van collega’s trainen in de onderwerpen, die u op deze site vindt? Dan kan dat! Als u een interessante training of opleiding ziet, dan kunt u die ook online bij ons volgen. Dit is een krachtige werkvorm, waarbij u met uw team samenwerkt op uw eigen locatie. De trainer is online bij u en leidt het proces. Geen gedoe met autorijden, files en op tijd zijn. Gewoon samenzitten en aan het werk gaan als team.

4. Trainingen met open inschrijvingen online volgen

Voorbeeld online training

Ziet u een interessante training of opleiding voor uzelf, maar wil vanuit huis werken, of heeft u geen tijd om te reizen, of de afstand is groot? Dan kunt u zich gewoon inschrijven en de training of opleiding online volgen. U bent live aanwezig bij de training met de andere deelnemers, alleen niet fysiek in de trainingsruimte. Het is een efficiënte manier van trainen en zeer comfortabel. Gewoon thuis of op het werk zijn en de vrijheid nemen die u wenst.

5. Gratis online documentatie en updates van die documentatie

Al onze documentatie is gedigitaliseerd. We werken al jaren digitaal en in de cloud. Niet alleen dat, we verstrekken deze digitale documentatie ook kosteloos. Dat doe we voor u, omdat documentatie continu wordt aangepast en vernieuwd. Iedere innovatie wordt direct toegevoegd aan syllabi, PowerPointpresentaties en tools. U krijgt bij ons altijd gratis alle documentatie, die u wenst. Is er een update? Dan ontvangt u die.

6. Opleidingsportal met alle gegevens voor uw training of opleiding

Voor het kosteloos beheren en verstekken van documentatie hebben we een opleidingsportal voor u klaar staan. Daar vindt u alle documentatie voor uw training of opleiding. U logt in en haalt uw syllabus, PowerPointpresentatie, tool of ander hulpmiddel op van de portal. Makkelijk, snel en altijd up-to-date. Deze documentatie heeft u direct beschikbaar tijdens de online training, waar op dat moment aan deelneemt

7. Online instructies en oefeningen voor uw training

Onze hele infrastructuur is digitaal. Daarom werken we ook met online video’s en tutorials. Dat is heel effectief voor uw leerproces. De combinatie van video’s, syllabi en oefeningen werkt krachtig en is leerzaam. Dit heet blended learning. Samen met de uitleg van de trainer groeit u in uw functie en ontwikkelt u uw competenties. Dus ook als u online deelneemt aan een training, maakt gebruik van alle voordelen van onze cloud services. 

Wilt u onze trainingen of opleidingen online volgen? Of een webinar? Vul onderstaande formulier in en vertel ons uw wensen. U kunt ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-opleidingen.com.

Informatie aanvragen

Online leren en trainen:

 • Online coaching met live trainer
 • Online groepstraining met live trainer
 • Trainer met praktijkervaring
 • Blended learning met instructievideo's
 • Gebruik van YouTube video's
 • Opleidingsportal voor cursisten
 • Certificaat