Online training en coaching volgen

Online werken met live trainer of coach

Klik voor meer informatie

Online training, coaching en webinars volgen

Wilt u webinars of opleidingen online volgen. Of heeft u online coaching nodig? Werk online met onze trainers en coaches. U ervaart nauwelijks verschil met training of coaching in een trainingszaal. Online werken is effectief, u kunt de trainer vragen stellen en hebt interactie met de andere deelnemers, die ofwel live in de zaal aanwezig zijn ofwel online meedoen. Onze faciliteiten zijn er op ingericht en u zult de leuke en effectieve voordelen ervaren.

Online referentie: 'Online trainen gaat erg goed. Er is veel interactie tussen de trainer en de deelnemers, vragen kunnen worden gesteld en met behulp van digitale breakout rooms kan ook nog in groepjes worden gewerkt. Trainingen zijn net zo interessant en inspirerend als we gewend zijn van Patagonia. Zeer tevreden en geen reistijden.' Floor Beaumont, Adviseur GRP Research - LUMC

Online referentie: 'Hartelijk dank voor de opnames van de afgelopen twee cursusochtenden. Dat werkt als een speer, beeld en geluid zijn uitstekend en de rust in het gesprek (die er altijd al is) maakt het volgen nog makkelijker.' Frank Evelein, Manager Kwaliteit - Bevolkingsonderzoek Nederland.

1. Webinars met live trainer voor het snel leren van een techniek of methode

Webinars zijn korte trainingen, waarbij in 2 uur één onderwerp wordt behandeld. Heeft u even hulp nodig met het maken van een risicoanalyse of hoe zat het ook al weer met de uitvoering van een oorzaakanalyse? Deze en andere onderwerpen worden kort en snel behandeld in live webinars. U krijgt geen film, maar een live trainer, die uitleg geeft en uw vragen kan beantwoorden. U sluit aan vanuit huis of vanaf uw werk. Leren via een webinar is eenvoudig, snel en zonder reiskosten. Bekijk de planning van de webinars.

2. Online individuele ontwikkeling met live coach

Coaching via online gesprekken functioneert uitstekend. Geen reistijd, geen files en alleen maar voordelen: intensieve gesprekken, antwoorden op uw vragen, documentatie online beschikbaar en veilig werken. Zoekt u steun in de uitvoering van uw functie of wilt u af en toe vragen stellen en brainstormen over dagelijkse situaties in uw werk? Kom dan online met onze coaches en ontwikkel uw competenties.

Online referentie: 'Ik ben erg tevreden met de aanpak van de trainingen die ik gehad heb. Het is best vermoeiend om een training te volgen en zeker digitaal. Sessies van 2 uur is daarom een erg goede keuze. Zo blijf je gefocust en je hebt tussen de trainingen ook nog tijd om de actiepunten in werking te zetten.' Marisca Stege, Team leader Laboratory - Danone Nutricia Research

3. Online groepstraining voor teams met live trainer

Wilt u een team van collega’s online trainen in de onderwerpen, die u op deze site vindt? Dan kan dat! Als u een interessante training of opleiding ziet, dan kunt u die samen met uw collega's online bij ons volgen. Dit is een krachtige werkvorm, waarbij u met uw team samenwerkt op uw eigen locatie. De trainer is online bij u en leidt het leerproces. Geen gedoe met autorijden, files en op tijd zijn. Kijk bijvoorbeeld naar online coaching van managementteams en verbeterteams en de online opleidingen en trainingen.

Voorbeeld online training

4. Gratis online documentatie en updates van die documentatie via opleidingsportal

Al onze documentatie is gedigitaliseerd. We werken al jaren digitaal en in de cloud. Niet alleen dat, we verstrekken deze digitale documentatie ook kosteloos. Dat doe we voor u, omdat documentatie continu wordt aangepast en vernieuwd. Iedere innovatie wordt direct toegevoegd aan syllabi, PowerPointpresentaties en tools. U krijgt bij ons altijd gratis alle documentatie, die u wenst. Is er een update? Dan kunt u die kosteloos downloaden uit de opleidingsportal, waar u toegang toe heeft. We doen dit omdat bij ons staat niet de documentatie centraal, maar de ontwikkeling van uw competenties en de uitvoering van uw functie.

5. Online instructies en oefeningen voor uw training

Onze hele infrastructuur is digitaal. Daarom werken we ook met online video’s en tutorials. Dat is heel effectief voor uw leerproces. De combinatie van video’s, syllabi en oefeningen werkt krachtig en is leerzaam. Dit heet blended learning. Samen met de uitleg van de trainer groeit u in uw functie en ontwikkelt u uw competenties. Dus ook als u online deelneemt aan een training, maak dan gebruik van alle voordelen van onze cloud services. Bekijk hier een voorbeeld.

Online referentie: 'Om onze processen te verbeteren hebben we een training online met ons team gevolgd. Inhoudelijk sterk, goede documentatie en zeer praktisch opgezet. We zijn al tijdens de training met onze eigen processen aan de slag gegaan, waardoor de theorie meteen in de praktijk werd gebracht. De online training ging perfect en we misten de ‘ouderwetse’ klas niet.' Guido van den Ouweelen, Managing partner - Synexus

Wilt u onze trainingen of opleidingen online volgen? Of een webinar? Vul onderstaande formulier in en vertel ons uw wensen. U kunt ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-opleidingen.com.

Informatie aanvragen

Online leren en trainen:

  • Online coaching met live trainer
  • Online groepstraining met live trainer
  • Webinars van 2 uur per onderwerp
  • Blended learning met instructievideo's
  • Gebruik van YouTube video's
  • Opleidingsportal voor cursisten