Online training en opleidingen volgen

Online deelnemen aan live trainingen, opleidingen en coaching

Klik voor meer informatie

Online trainingen en opleidingen volgen

Onze trainingen en opleidingen kan je zowel online volgen als ook via fysieke aanwezigheid in de groep. Je kiest de werkwijze die je prettig vindt en die je het beste uitkomt. Bovendien kan je afwisselen. Heb je een keer geen tijd om te reizen, ben je niet helemaal fit, of ben je zelf onderweg in het buitenland? Geen punt, dan volg de training gewoon online vanaf de plek waar je bent. 

1. Conference rooms voor online leren

We hebben hightech video conference rooms ingericht. Hierdoor kan je makkelijk online aanwezig zijn bij de trainingen en opleidingen. Je kunt alle uitleg en oefeningen volgen en net zo goed meepraten als de deelnemers in de zaal. Onze faciliteiten zijn er op ingericht en je zal de leuke en effectieve voordelen ervaren.

Referentie online trainen

Online referentie: 'Online trainen gaat erg goed. Er is veel interactie tussen de trainer en de deelnemers, vragen kunnen worden gesteld en met behulp van digitale breakout rooms kan ook nog in groepjes worden gewerkt. Trainingen zijn net zo interessant en inspirerend als we gewend zijn van Patagonia. Zeer tevreden en geen reistijden.' Floor Beaumont, Adviseur GRP Research - LUMC

2. Online ontwikkeling met live coach

Een volgende mogelijkheid is online coaching en consultancy. Coaching via online meetings functioneert uitstekend. Geen reistijd, geen files, maar wel persoonlijke aandacht. Je ervaart intensieve gesprekken, antwoorden op je vragen en de documentatie  is online beschikbaar. Je krijgt toegang tot onze online database met alle informatie.

Referentie online coaching

Online referentie: 'Ik ben erg tevreden met de aanpak van de trainingen die ik gehad heb. Het is best vermoeiend om een training te volgen en zeker digitaal. Sessies van 2 uur is daarom een erg goede keuze. Zo blijf je gefocust en je hebt tussen de trainingen ook nog tijd om de actiepunten in werking te zetten.' Marisca Stege, Team leader Laboratory - Danone Nutricia Research

3. Lessen opnemen en later terugkijken

Een ander voordeel van de interactieve werkwijze is de mogelijkheid om de trainingen en opleidingen op te nemen. De conference rooms zijn hightech ingericht, waardoor opnames zeer goed van kwaliteit zijn. Mocht je door omstandigheden een les missen, dan nemen we de training op en kijk je de opname op een later moment terug. 

Referentie over opnemen en terugkijken

Online referentie: 'Hartelijk dank voor de opnames van de afgelopen twee cursusochtenden. Dat werkt als een speer, beeld en geluid zijn uitstekend en de rust in het gesprek (die er altijd al is) maakt het volgen nog makkelijker.' Frank Evelein, Manager Kwaliteit - Bevolkingsonderzoek Nederland.

4. Online documentatie en updates

Al onze documentatie is gedigitaliseerd. We werken al jaren digitaal en in de cloud. We verstrekken deze digitale documentatie ook kosteloos. Dat doe we, omdat documentatie continu wordt aangepast en vernieuwd. Iedere innovatie wordt direct toegevoegd aan syllabi, PowerPointpresentaties en tools. Je krijgt bij ons altijd gratis alle documentatie, die je wenst. Is er een update? Dan kan die update kosteloos downloaden uit de opleidingsportal, waar je toegang toe hebt en ook  toegang toe houdt na de opleiding. Bij ons staat de documentatie niet centraal, maar jouw ontwikkeling. 

Opleidingsportal voor alle informatie en updates. Gratis toegang voor cursisten.

Opleidingsportal

Geen zorgen, geen zoeken, maar gewoon downloaden van je eigen account op onze portal.  

5. Online documentatie en instructie

Onze hele infrastructuur is digitaal. Daarom werken we ook met online video’s en tutorials. Dat is heel effectief voor je leerproces. De combinatie van video’s, syllabi en oefeningen werkt krachtig en is leerzaam. Dit heet blended learning. Samen met de uitleg van de trainer groei je in je functie en ontwikkel je je competenties. Zo kan je leren in je eigen tempo en op je eigen manier. Bekijk hier een voorbeeld.

Referentie blended learning

Online referentie: 'Om onze processen te verbeteren hebben we een training online met ons team gevolgd. Inhoudelijk sterk, goede documentatie en zeer praktisch opgezet. We zijn al tijdens de training met onze eigen processen aan de slag gegaan, waardoor de theorie meteen in de praktijk werd gebracht. De online training ging perfect en we misten de ‘ouderwetse’ klas niet.' Guido van den Ouweelen, Managing partner - Synexus

Wilt u onze trainingen of opleidingen online volgen? Vul onderstaande formulier in en vertel ons uw wensen. U kunt ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-opleidingen.com.

Informatie aanvragen

Online leren en trainen:

  • Live aanwezig bij training
  • Online coaching en consultancy
  • Blended learning met instructievideo's
  • Gebruik van YouTube video's
  • Opleidingsportal voor cursisten

Meer om te vragen over online training en coaching

Wat doet een online coach?

Een online coach werkt op dezelfde manier als een live coach. Vergelijk het met een online consultant van de dokter. Dezelfde werkwijze is van toepassing als met een live coach, je bent alleen flexibeler in het maken van afspraken en het plannen van een coachtraject.

Wat kost een online training of opleiding?

Live online trainingen en opleidingen hebben vergelijkbare prijzen als normale trainingen en opleidingen waar je live bij aanwezig kunt zijn. Globaal variëren de prijzen van € 100 tot wel € 5000 afhankelijk van de lengte van de training of opleiding. Trainingen en opleidingen die zijn opgenomen zijn goedkoper. Er is dan geen interactie met de trainer of deelnemers mogelijk. Deze worden soms aangeboden voor enkele tientjes, zo'n € 10 tot € 100.

Kan je thuis een opleiding volgen?

Zeker kan je thuis een opleiding volgen. Het is handig, je hoeft niet te reizen en vaak worden de trainigen opgenomen. Let er wel op dat de aanbieder van de training een goede installatie heeft en dat de trainingsruimten zijn uitgerust met video conference systemen. Aan de kant van de ontvanger heb je alleen een computer nodig met een videoapplicatie en goed internet.