Events voor Management professionals

Events voor management professionals

Klik voor meer informatie

Deep dive in de realiteit van operational management 

Je hebt genoeg kennis over onderwerpen als Lean, Kwaliteitsmanagement en Leiderschap, maar nu volgt de praktijk. Deze managementconcepten moeten in de praktijk worden gebracht tijdens bijvoorbeeld de Dagstart of de Gemba Walk. De Deep Dive Events ondersteunen je in de stappen van de theorie naar de praktijk. Gebruik de Deep Dive Events om meester te worden in de dagelijkse realiteit van operationeel management.

Transformatie

Kies het Deep Dive Event dat past bij jouw operationele realiteit. De trainers en gastsprekers zijn de beste professionals, die je graag ondersteunen in de uitvoering. Je leert hindernissen wegnemen en uitdagingen aangaan. Wat wellicht voelt als een confrontatie wordt samen met deze professionals omgezet naar transformatie en groei, waarbij jij de leiding hebt, koers houdt en successen realiseert. 

Experience in management

Hieronder staan de Deep Dive Events. Selecteer je keuze en lees meer over de inhoud, de data en de docenten. Ieder event is een unieke experience, die je de juiste ondersteuning biedt als management professional. Als je vragen hebt, stuur ons een e-mail, of je belt via 088 33 666 66. We zijn blij met je bezoek aan onze site en hopen je te ontmoeten op een van onze Deep Dive Events. 

Organisational Excellence

De organisatie excelleert als jij de juiste vragen stelt. Je hebt invloed op de inhoud van discussies, de houding van mensen en de manier van denken. Als jij in staat bent op het juiste moment de juiste vraag te stellen, zullen mensen met je meedenken. Dat is de weg naar Organisational Excellence.

 

Vraag meer informatie

Stel hier uw vragen

Deep Dive Events

Experiencing Operational Management

  • Professionele Ontwikkeling
  • Transformatie naar de praktijk
  • Samenwerken met professionals
  • Internationale gastsprekers
  • Online en live