Training Procedures ISO 9001 patagonia
01-01-2022
09.00u - 12.30u
€ 295,00
MBO
Hendrik-Ido-Ambacht
Certificaat

Training Procedures ISO 9001

Procedures ISO 9001 kwaliteitssysteem uitvoeren en opvolgen

De kwaliteitsnorm ISO 9001 schrijft een aantal procedures voor. Tijdens deze training leert u die procedures en leert u ze uitvoeren. Ze vormen een belangrijk onderdeel van het kwaliteitsmanagementsysteem en zijn essentieel om de organisatie te laten certificeren. 

Certificatie voor ISO 9001 lukt alleen als het kwaliteitsmanagementsysteem is vervolmaakt en goed werkt. Een aantal procedures is noodzakelijk als onderdeel van het kwaliteitsmanagementsysteem van uw organisatie. Zo is het essentieel dat klachten worden geregistreerd en opgelost. Daarnaast is het meten van klanttevredenheid nodig en de uitvoering van allerlei andere metingen. Deze training Procedures ISO 9001 gaat specifiek over die procedures. U leert hoe u die procedures kunt ontwerpen en implementeren in uw organisatie. 

Inhoud

Inhoud van de training Procedures ISO 9001

In deze training leert u de belangrijkste procedures van het kwaliteitsmanagementsysteem toe te passen, die door ISO 9001 worden voorgeschreven. Het kwaliteitsmanagementsysteem is een meet- en regelsysteem rondom de operationele processen. De procedures, die in deze training voor u worden behandeld, maken onderdeel uit van dat meet- en regelsysteem. Denk aan de leveranciersevaluatie, de risicoanalyse en de meting van afwijkingen. Deze procedures zorgen voor informatie op basis waarvan het management besluiten kan nemen en beleid kan ontwikkelen. Ze moeten worden uitgevoerd en effectief werken om de organisatie te laten certificeren. U leert tijdens deze training hoe u dat het beste voor uw organisatie kunt realiseren.

De inhoud van de training Procedures ISO 9001 is:

 1. Klanttevredenheid meten
 2. Procedure voor klachten van klanten
 3. Procedure voor afwijkingen in processen
 4. Evaluatie van leveranciers
 5. Beheer van informatie en documentatie
 6. Auditprocedure
 7. Risicoanalyse
 8. Stakeholderanalyse
 9. Uitvoering van de management review

U krijgt voorbeelden van deze procedures, waarna u ze kunt uitwerken en passend maken voor uw eigen organisatie. 

Voor wie

Voor wie is de training Procedures ISO 9001?

Deze training Procedures ISO 9001 is bedoeld voor wie werkt aan de implementatie van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de richtlijn ISO 9001. Als u kwaliteitsmanager of kwaliteitscoördinator van uw organisatie bent en de organisatie helpt certificeren, dan is deze training zeer geschikt. In korte tijd krijgt u alle noodzakelijke informatie, de voorbeelden en de uitvoering in de praktijk. De training is geschikt voor:

 • Kwaliteitsmanager
 • Kwaliteitsmedewerker
 • Kwaliteitscoördinator
 • QHSE manager
 • Teamleider

Resultaat

Resultaat van de training Procedures ISO 9001

Het resultaat van deze training Procedures ISO 9001 is dat u in staat bent de essentiële procedures van de norm ISO 9001 uit te voeren. Dit zijn veelal procedures voor het meten en evalueren van processen, maar ook voor de uitvoering van bijvoorbeeld oorzaakanalyses. U leert:

 • De norm ISO 9001 lezen
 • De procedures ontwerpen - u krijgt van ons de voorbeelden
 • De implementatie begeleiden
 • Voldoen aan de eisen voor certificatie
 • Informatie verzamelen en ordenen
 • Afwijkingen registreren
 • Oorzaakanalyses uitvoeren
 • De management review maken
 • Uw collega's ondersteunen in de uitvoering

Startdata

Startdata van de training Procedures ISO 9001

Wilt u de training Procedures ISO 9001 volgen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, we starten deze training op aanvraag.

Wilt u meer weten over incompany oplossingen, online trainingen of maatwerk. Bel 088 33 666 66. We helpen u graag verder.

Schrijf u direct in

Inschrijven voor de training Procedures ISO 9001

Wilt u zich inschrijven voor de training Procedures ISO 9001? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen spoedig contact met u op voor alle informatie. U kunt ons ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-opleidingen.com.

 • Voorbeelden uit de praktijk
 • Implementatie en uitvoering
 • Uw eigen organisatie is leidend
 • Gratis format kwaliteitshandboek
 • Specialistisch advies van de trainer
 • Valkuilen in de uitvoering voorkomen
 • Voorkomen van bureaucratie
 • Voldoen aan certificatie-eisen
 • Documentatie: gratis
 • Toekomstige updates: gratis

NRTO keurmerk Patagonia Opleidingen

Opleidingsgids Direct inschrijven

Gerelateerde trainingen

Kwaliteitshandboek maken

Kwaliteitshandboek maken

Met deze training zet u snel en eenvoudig een kwaliteitshandboek op voor uw organisatie. U krijgt van ons een uitgewerkt format van een kwaliteitshandboek. Dat handboek voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Daarna wordt u begeleid in de uitwerking van het kwaliteitshandboek voor uw organisatie.

Training Kwaliteitshandboek en ISO 9001

Training Kwaliteitshandboek en ISO 9001

Bureaucratie en dikke kwaliteitshandboeken dienen te worden voorkomen. We leren u in deze training hoe u het kwaliteitshandboek opzet en voldoet aan de richtlijnen van ISO 9001. Het is de kunst niet veel te schrijven, maar processen te beheersen.

Training Certificatie ISO 9001

Training Certificatie ISO 9001

Is uw organisatie klaar voor de certificatie-audit? Kunt u met een gerust hart de certificerende instantie ontvangen? Doe de check op deze vragen via de training Certificatie ISO 9001. Neem uw materialen mee en we beoordelen samen met u of uw organisatie klaar is voor certificatie voor ISO 9001.

Training Norm ISO 9001

Training Norm ISO 9001

Via deze training norm ISO 9001 leert u de norm ISO 9001:2015 in 5 dagdelen lezen en toepassen. Tijdens deze training ISO 9001 leert u de inhoud van de norm ISO 9001 en de manier waarop de richtlijnen van deze norm kunnen worden toegepast in uw organisatie. U maakt het kwaliteitshandboek, leidt de implementatie en sluit af met de certificatie van uw organisatie.

Interessant

Netwerk

Het netwerk bestaat uit groepen managers, die met elkaar werken aan onderwerpen, die voor hun functie relevant zijn. De deelnemers komen iedere 2 maanden bij elkaar, delen hun ervaringen en krijgen tips, theorie en aanwijzingen van de trainer. Dit is Permanente Educatie in de praktijk.