Korte management opleidingen en trainingen

Bekijk de trainingen en opleidingen

Selecteer een training of opleiding via het filtermenu

18 trainingen en opleidingen gevonden

Webinar Leiderschap

In dit webinar leert u leidinggeven. Leiderschap is een essentiële competentie voor iedere manager of teamleider, en leiding geven is te leren. Er zijn mooie, praktische modellen beschikbaar, die u helpen hoe u zich per situatie als leider kan opstellen. We leren u leidinggeven en de toepassing van leiderschap in uw eigen functie. 

HBO
4 uur
€ 180,00

Opleiding Teamleider

Deze opleiding Teamleider is voor wie zich wil ontwikkelen in leiderschap en communicatie. In 5 dagdelen ontwikkelt u zichzelf als Team Manager en groeit u verder in uw functie. U leert het team aansturen en doelen realiseren.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 950,00

Opleiding Productiemanager

Met deze opleiding ontwikkelt u het productiesysteem en leert u leidinggeven aan het operationeel beleid. U krijgt de productiemethoden en procestechnieken voor uw rol als productiemanager. Aan het einde van deze opleiding heeft u een concept beleidsplan en productiesysteem.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.250,00

Training Leiderschap: Communicatie met operators - vervolgtraining

Deze training geeft u de handleiding hoe communicatie met operators verloopt. U leert welke informatie moet worden gedeeld, op welk moment en in welke vorm. Deze training is onderdeel van het Teamleider Excellence Programma en kan gevolgd worden na de opleiding Teamleider of Voorman.

Ook online!

MBO
2 dagdelen
€ 495,00

Training Leiderschap: Omgaan met weerstand - vervolgtraining

Met deze training ontwikkelt u de vaardigheden om als leider met weerstand om te gaan. U leert weerstand herkennen en er op de juiste manier op te reageren. Deze training is een vervolgtraining na de opleiding Teamleider of Voorman.

Ook online!

MBO
2 dagdelen
€ 495,00

Training Primair proces

Organisaties maken onnodige kosten doordat het primaire proces - het verdienmodel of waardeketen - niet specifiek is gemaakt op operationeel niveau. Daardoor zijn de efficiëntie en effectiviteit te laag. Met deze training maakt u zuivere, klantgerichte procesbeschrijvingen.

Ook online!

HBO
1 dagdeel
€ 295,00

Training Klantgerichte organisatie

Een klantgerichte organisatie heeft de klanten en daarmee de klanteisen centraal staan. Iedere medewerker kent die eisen en handelt ernaar. Dat klinkt eenvoudig, maar de transformatie naar een klantgerichte organisatie is een lange weg. Met deze training krijgt u een overzicht van de wendingen, valkuilen en successen.

Ook online!

HBO
1 dagdeel
€ 295,00

Training Managementsysteem Ontwerpen

Tijdens deze training leert u het managementsysteem van de organisatie ontwerpen. Dat gebeurt op basis van de strategie van de organisatie. Die strategie helpt u het managementsysteem vorm te geven en te implementeren. In deze training wordt dat managementsysteem uitgewerkt. 

Ook online!

HBO
1 dagdeel
€ 295,00

Training Management Review

Een onderdeel van ISO 9001 is het evalueren van de organisatie. Deze evaluatie heet de directiebeoordeling of management review. De management review is een stuurinstrument, dat ook nodig is voor de certificatie van uw organisatie. Tijdens deze training leert u hoe u deze review efficiënt en effectief uitvoert. 

Ook online!

HBO
1 dagdeel
€ 395,00

Training Stakeholderanalyse

Iedere organisatie heeft te maken met stakeholders. U leert tijdens deze training een stakeholderanalyse te maken en een win-win relatie te ontwikkelen tussen uw eigen organisatie en deze stakeholders. U verlaat de training met de opzet van een stakeholderanalyse en een procedure voor de uitvoering.

Ook online!

HBO
1 dagdeel
€ 295,00