Korte management opleidingen en trainingen

Zoek een training of opleiding

Keuze uit een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen

12 trainingen en opleidingen gevonden

Opleiding Productiemanager

Met deze opleiding ontwikkelt u het productiesysteem en leert u leidinggeven aan het operationeel beleid. U krijgt de productiemethoden en procestechnieken voor uw rol als productiemanager. Aan het einde van deze opleiding heeft u een concept beleidsplan en productiesysteem.

HBO
5 dagdelen
€ 1.250,00

Training Primair proces

Organisaties maken onnodige kosten doordat het primaire proces - het verdienmodel of waardeketen - niet specifiek is gemaakt op operationeel niveau. Daardoor zijn de efficiëntie en effectiviteit te laag. Met deze training maakt u zuivere, klantgerichte procesbeschrijvingen.

Ook incompany mogelijk!

HBO
1 dagdeel
€ 295,00

Training Klantgerichte organisatie

Een klantgerichte organisatie heeft de klanten en daarmee de klanteisen centraal staan. Iedere medewerker kent die eisen en handelt ernaar. Dat klinkt eenvoudig, maar de transformatie naar een klantgerichte organisatie is een lange weg. Met deze training krijgt u een overzicht van de wendingen, valkuilen en successen.

Ook incompany mogelijk!

HBO
1 dagdeel
€ 295,00

Training Managementsysteem Ontwerpen

Tijdens deze training leert u het managementsysteem van de organisatie ontwerpen. Dat gebeurt op basis van de strategie van de organisatie. Die strategie helpt u het managementsysteem vorm te geven en te implementeren. In deze training wordt dat managementsysteem uitgewerkt. 

Ook incompany mogelijk!

HBO
1 dagdeel
€ 295,00

Training Management Review

Een onderdeel van ISO 9001 is het evalueren van de organisatie. Deze evaluatie heet de directiebeoordeling of management review. De management review is een stuurinstrument, dat ook nodig is voor de certificatie van uw organisatie. Tijdens deze training leert u hoe u deze review efficiënt en effectief uitvoert. 

Ook incompany mogelijk!

HBO
1 dagdeel
€ 395,00

Training Stakeholderanalyse

Iedere organisatie heeft te maken met stakeholders. U leert tijdens deze training een stakeholderanalyse te maken en een win-win relatie te ontwikkelen tussen uw eigen organisatie en deze stakeholders. U verlaat de training met de opzet van een stakeholderanalyse en een procedure voor de uitvoering.

Ook incompany mogelijk!

HBO
1 dagdeel
€ 295,00

Training Key Performance Indicators

In één oogopslag wilt u zien hoe de processen presteren. Heeft u zo'n dashboard? Weinig organisaties lukt het om een overzichtelijk dashboard met duidelijke Key Performance Indicators (KPI's) te maken. Uiteindelijk is het makkelijker gezegd dan gedaan. In deze training leert u hoe u uw dashboard maakt. 

Ook incompany mogelijk!

HBO
1 dagdeel
€ 295,00

Training Leiderschap

Leiderschap is een essentiële competentie voor iedere manager. In tegenstelling tot hetgeen wat vaak beweerd wordt, kan leidinggeven worden aangeleerd. Er zijn mooie modellen beschikbaar, die aangeven hoe u zich als leider kan of moet opstellen. We leren u leiderschap en de toepassing in uw eigen situatie. 

Ook incompany mogelijk!

HBO
1 dagdeel
€ 295,00

Training Time Management

Met deze time management training krijgt u grip op uw werk en agenda. Time management is een essentiële competentie. Uw tijd is per definitie beperkt en dat leidt vaak tot stress, fouten of haastig werken. Met deze training Time Management krijgt u controle over uw werk en wordt u een betere leider of manager!

Ook incompany mogelijk!

MBO/HBO
2 dagdelen
€ 495,00

Training Communicatie

Miscommunicatie is één van de belangrijkste bronnen van faalkosten. Met deze training krijgt u inzicht in twee belangrijke communicatiemodellen: Belbin en MBTI. We leren u deze modellen correct toepassen. Met behulp van deze training kunt u de communicatie in uw organisatie verbeteren.

Ook incompany mogelijk!

HBO
2 dagdelen
€ 495,00