Korte management opleidingen en trainingen

Bekijk de trainingen en opleidingen

Selecteer een training of opleiding via het filtermenu

7 trainingen en opleidingen gevonden

Opleiding Productiemanager

Met deze opleiding ontwikkelt u het productiesysteem en leert u leidinggeven aan het operationeel beleid. U krijgt de productiemethoden en procestechnieken voor uw rol als productiemanager. Aan het einde van deze opleiding heeft u een concept beleidsplan en productiesysteem.

Ook incompany mogelijk!

HBO
5 dagdelen
€ 1.250,00
Ook online!

Opleiding Teamleider

Via deze opleiding Teamleider ontwikkelt u uzelf verder als leider van een team of afdeling. In 5 dagdelen groeit u in uw functie als Team Manager. U leert het team aansturen, leiding geven aan beleid en doelen realiseren. Ontwikkel u via deze training teamleider tot de leider van de toekomst.

Ook incompany mogelijk!

HBO
5 dagdelen
€ 950,00
Ook online!

Training Leiderschap

In 6 weken de leider worden die je wil zijn. Volg deze Training Leiderschap. Tijdens de training worden de dagelijkse situaties nagedaan en geoefend. U krijgt daarbij de juiste hulpmiddelen, doet workshops in leiderschap en werkt samen met de andere deelnemers. Aan het einde van deze Training Leiderschap weet u in elke situatie op de juiste manier te acteren als leider. Zo kunt u uw leiderschapsstijl via deze Training Leiderschap in 6 weken effectief verbeteren.

Ook incompany mogelijk!

MBO/HBO
6 dagdelen
€ 1.690,00
Ook online!

Training MBTI profiel

Myers Briggs Type Indicator (MBTI) is het krachtigste instrument om persoonlijke communicatie en de communicatie in teams te verbeteren. Met MBTI kunt u uw eigen communicatievoorkeuren ontdekken en beter samenwerken in teams. Via deze training verbeter je je eigen communicatie effectiviteit.

HBO
2 uur
€ 250,00

Training Belbin Teamrollen

Met deze Belbin training leert u in één dag uw eigen Belbin profiel en de manier waarop u excelleert in de samenwerking in een team. U doorloopt de Belbin test en doet mee aan workshops om uzelf als team player uit te vinden. U ontwikkelt uw persoonlijke effectiviteit en plezier in de samenwerking met collega's.

Ook incompany mogelijk!

HBO
2 dagdelen
€ 395,00

Training Time Management

Met deze time management training krijgt u grip op uw werk en agenda. Time management is een essentiële competentie. Uw tijd is per definitie beperkt en dat leidt vaak tot stress, fouten of haastig werken. Met deze training Time Management krijgt u controle over uw werk en wordt u een betere leider of manager!

Ook incompany mogelijk!

MBO/HBO
2 dagdelen
€ 495,00
Ook online!

Training Communicatie

Miscommunicatie is één van de belangrijkste bronnen van faalkosten. Met deze training krijgt u inzicht in twee belangrijke communicatiemodellen: Belbin en MBTI. We leren u deze modellen correct toepassen. Met behulp van deze training kunt u de communicatie in uw organisatie verbeteren.

Ook incompany mogelijk!

HBO
2 dagdelen
€ 495,00
Ook online!