Korte management opleidingen en trainingen

Bekijk de trainingen en opleidingen

Selecteer een training of opleiding via het filtermenu

50 trainingen en opleidingen gevonden

Opleiding Kwaliteitsmanager

Met deze opleiding Kwaliteitsmanager ontwikkelt u zich tot expert in kwaliteitsmanagement en kunt u functioneren als lid van het Management Team. U bent verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagementsysteem en de ontwikkeling van de organisatie. Het doel is de organisatie te begeleiden naar een status van continuous improvement en een verbeterde concurrentiepositie. 

Ook online!

HBO
6 dagdelen
€ 1.450,00

Opleiding Kwaliteitsmedewerker

Met deze opleiding Kwaliteitsmedewerker leert u ISO 9001 toepassen en wordt u een goede kwaliteitsmedewerker. Het is een praktijkopleiding voor kwaliteitsmedewerkers, die gericht is op de uitvoering. U leert de functie kwaliteitsmedewerker uitvoeren en ontwikkelt zich in de praktijk van kwaliteitsmanagement. Na deze opleiding Kwaliteitsmedewerker kunt u uw functie uitvoeren en kent u de procedures van ISO 9001.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 950,00

Opleiding Kwaliteitsmanagement voor Operators en Voormannen

Deze opleiding is voor operators en voormannen om 10 spelregels van kwaliteitsmanagement te leren toepassen in de praktijk van het werk. Tijdens de uitvoering van het werk geldt een aantal spelregels. Operationele professionals moeten die regels kennen en kunnen toepassen, zodat ze bijdragen aan de beheersing van processen, efficiëntie en productkwaliteit.

Ook online!

MBO
2 dagdelen
€ 290,00

Opleiding Productiemanager

Met deze opleiding ontwikkelt u het productiesysteem en leert u leidinggeven aan het operationeel beleid. U krijgt de productiemethoden en procestechnieken voor uw rol als productiemanager. Aan het einde van deze opleiding heeft u een concept beleidsplan en productiesysteem.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.250,00

Opleiding Voorman

Deze opleiding Voorman is voor leiders van operationele teams. Als vakspecialist groeit u door naar een leidinggevende functie, waarvoor u allerlei nieuwe competenties nodig heeft. U leert in deze opleiding Voorman leidinggeven, processen beheersen en communiceren met de operators.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 950,00

Opleiding Teamleider

Deze opleiding Teamleider is voor wie zich wil ontwikkelen in leiderschap en communicatie. In 5 dagdelen ontwikkelt u zichzelf als Team Manager en groeit u verder in uw functie. U leert het team aansturen en doelen realiseren.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 950,00

Training Lean Manufacturing Green Belt - ASQ certified

Via deze training Lean Manufacturing Green Belt leert u opnieuw naar de operationele processen te kijken. U gaat werken aan een productieproces, dat werkt op basis van de marktvraag. U leert processen afstemmen op de marktvraag en verspillingen wegnemen, zodat continuous flow ontstaat.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.450,00

Training Six Sigma Green Belt - ASQ certified

Via deze training Six Sigma Green Belt leert u de verbetermethode Six Sigma toepassen. Het doel van Six Sigma is het verbeteren van processen via het stappenplan DMAIC en het leiden van verbeterteams. Na deze training en de training Lean Manufacturing kunt u het examen ASQ Six Sigma Green Belt doen en het certificaat Lean Six Sigma verkrijgen.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.450,00

Training Six Sigma Orange Belt

Deze training Six Sigma Orange Belt is bedoeld voor iedereen, die wil kunnen meewerken in een Six Sigma verbeterteam. De methode Six Sigma wordt uitgelegd via oefeningen en workshops, zodat u een goed beeld krijgt van de werking van de methode en direct kunt meedoen in een Six Sigma verbeterteam.

Ook online!

MBO
5 dagdelen
€ 950,00

Opleiding Continuous Improvement Manager

Tijdens deze opleiding Continuous Improvement Manager leert u verbeterprocessen leiden en organiseren. De techniek van verbeteren leert u bij de trainingen Lean Manufacturing en Six Sigma. In deze opleiding Continuous Improvement Manager leert u verbeterprocessen organiseren en veranderingen realiseren.

Ook online!

HBO
5 dagdelen
€ 1.250,00