Opleidingsportaal Patagonia opleidingen

Opleidingsportal met syllabi, oefeningen, instructies en uitleg van de trainer

Klik voor meer informatie

Opleidingsportal bij trainingen en opleidingen

Als u een training of opleiding bij ons afneemt, krijgt u direct toegang tot de opleidingsportal. Daar vindt u alle trainingsmateriaal. We hebben dit opleidingsportal gemaakt, zodat u op uw eigen manier kunt leren. De ene cursist heeft genoeg aan uitleg van de trainer, terwijl iemand anders de tekst nog eens rustig wil nalezen, een video wil bekijken of wil oefenen. Omdat leerprocessen verschillen, kunt u bij ons uw eigen weg kiezen. Dit heet blended learning: een combinatie van praktijkonderwijs met een trainer en online de leerstof nalezen en verwerken. Voor de meeste mensen is zo'n combinatie ideaal.

Wat vindt u op de opleidingsportal?

 1. Syllabi
 2. PowerPoint presentaties en andere hulpmiddelen
 3. Kwaliteitshandboek
 4. YouTube video's
 5. Eenpuntslessen en whitepapers
 6. Chat met trainer

1. Syllabi

Alle leerstof is verwerkt in 2 syllabi: één voor operationeel management en één voor kwaliteitsmanagement. In deze 2 syllabi staan praktisch alle onderwerpen uitgewerkt. Van leiderschap tot ISO 9001 en van communicatie tot het werken in verbeterteams. Deze syllabi worden continu aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. Daardoor bent u altijd op de hoogte en u heeft kosteloos toegang tot de laatste informatie.

2. PowerPoint presentaties en andere hulpmiddelen

De leerstof is ook uitgewerkt in presentaties, zoals de trainer die geeft tijdens de lessen. Deze PowerPoint presentaties staan voor u klaar in de opleidingsportal, al voordat de training of opleiding begint. Hiervoor geldt hetzelfde als met de syllabi: ze worden continu geüpdatet en staan voor u beschikbaar om na te lezen.  

3. Kwaliteitshandboek

U ontvangt een uniek kwaliteitshandboek. Dit is een speciaal ontworpen set documenten, dat een kwaliteitshandboek vormt voor allerlei kwaliteitsnormen. U hoeft de inhoud alleen maar specifiek te maken voor uw eigen organisatie. Dit handboek bevat alle documentatie voor enorm veel kwaliteitsnormen. Denk aan ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, VCA, ISO 16949, maar ook van meer bijzondere normen als API en ISO 13485. Als u bij ons een training of opleiding volgt, krijgt u dit werk kosteloos erbij.

4. YouTube video's

We maken ook video's met tutorials, opdrachten en algemeen bedrijfskundige uitleg. Per training of opleiding vindt u deze video's in uw omgeving van de portal. Dit geeft u de gelegenheid onderwerpen na te kijken, opdrachten uit te voeren en antwoorden te zien.

5. Eenpuntslessen en whitepapers

Sommige onderwerpen hebben we uitgewerkt in eenpuntslessen en whitepapers. De eenpuntslessen kent u wellicht vanuit het domein kwaliteitsmanagement. Een specifiek onderwerp wordt dan uitgewerkt op 1 of 2 A4tjes. Dat is ter herinnering of om te delen met collega's. De whitepapers zijn juist documenten waarin een onderwerp uitgebreid wordt behandeld. Ook deze staan klaar in de opleidingsportal.

6. Chat met trainer

Stel dat u aan het werk bent in de portal en u heeft een vraag, dan kunt u direct met de trainer chatten. Deze chatfunctie werkt effectief, omdat u direct antwoord krijgt van uw trainer en niet hoeft te wachten tot het volgende trainings- of opleidingsmoment.

Blended learning: unieke combinatie van live training en online leren

Ons doel is u verder te helpen in de uitvoering van uw functie: Professional Excellence. Om uzelf in uw functioneren te ontwikkelen, denken wij dat 100% online leren niet voldoende werkt. Er is ook contact nodig met een trainer en medecursisten, zodat u kunt praten, vergelijken, oefenen, luisteren en u laten inspireren. De lesmomenten met de trainer geven u structuur en die kunt u aanvullen met online leersessies voor uzelf.

Wilt u meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en stel uw vragen. U kunt natuurlijk ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-opleidingen.com

Informatie vragen

Opleidingsportal voor uw leerproces:

 • Documentatie kosteloos en digitaal
 • Continu updates en vernieuwingen
 • Eigen tempo leren
 • Gebruik van YouTube video's
 • Kwaliteitshandboek
 • Sjablonen, templates, hulpmiddelen