Gratis services trainingen en opleidingen Patagonia

Services bij onze trainingen en opleidingen

Klik voor meer informatie

Services bij onze trainingen en opleidingen

Leerprocessen bestaan uit meerdere stappen, zoals leren, oefenen, experimenteren en ervaren. Wij bieden de hulpmiddelen bij ieder van die stappen. Dat zijn kosteloze services, die horen bij een organisatie die trainingen en opleidingen verzorgt. Er is bijvoorbeeld voorbereiding nodig, leermateriaal, een multifunctionele ruimte, een portal met materiaal, professionele leiding, certificatie en nazorg. Wij hebben het hele leerproces voor u in stappen uitgewerkt. U krijgt van ons de services en maakt gebruik van alle hulpmiddelen op de manier zoals u dat wenst. Zo volgt u uw eigen leerproces.

Voordelen van onze trainingen en opleidingen

 1. Opleidingen en trainingen die aansluiten op uw praktijksituatie
 2. Opleidingen en trainingen die u ondersteunen in uw functies
 3. Gratis documentatie en updates van die documentatie
 4. Opleidingsportal met alle gegevens voor uw training of opleiding
 5. Blended learning om huiswerk thuis te oefenen
 6. Tutorials met uitleg en oefeningen

1.  Opleidingen en trainingen die aansluiten op uw praktijksituatie

Natuurlijk beschikken we over allerlei materiaal zoals PowerPoint presentaties, syllabi, video’s, werkboeken en eenpuntslessen. Toch is dat materiaal vaak niet zo krachtig als het inbrengen van eigen ervaringen, voorbeelden en praktijksituaties. Dat is één van de belangrijkste services die we u bieden. Neem uw eigen documenten, plannen, tools en andere middelen mee, zodat we de theorie van een onderwerp daarop kunnen toepassen. Daarmee wordt de training een unieke ervaring voor u.

2.  Opleidingen en trainingen die u ondersteunen in uw functie

Onze trainers begrijpen welke functie u uitvoert. Ze kennen de rollen van bijvoorbeeld teamleiders, managers of kwaliteitsmanager door en door. Onze trainers verstaan uw taal, problemen, ambities en kennen de functie-inhoud. Ze begrijpen wat u wilt bereiken en welke hulp u nodig heeft. Wij geven trainingen en opleidingen vanuit uw functie.

3. Gratis documentatie en updates van die documentatie

We verstrekken alle cursusmateriaal kosteloos, omdat we het opleidingsmateriaal digitaal maken en verstrekken. Dat cursusmateriaal wordt continu vernieuwd. Die vernieuwde versies krijgt u later ook kosteloos van ons. Zo beschikt u altijd over de laatste informatie. Deze service geldt voor zowel de trainingen als de opleidingen.

4.  Opleidingsportal met alle gegevens voor uw training of opleiding

U krijgt via onze opleidingen en trainingen toegang tot onze opleidingsportal. Daarin staat alle informatie en documentatie van de door u gekozen training of opleiding. U vindt er niet alleen het trainingsmateriaal, maar ook de contactgegevens van de trainer, oefenvideo’s, chatbox met de trainer, video’s en andere hulpmiddelen. U wordt volledig ondersteund voor, tijdens en na de training of opleiding.

5.  Blended learning om huiswerk thuis te oefenen

Een training of opleiding verloopt bij ons altijd via contactonderwijs. Dus niet online met een video, maar met een trainer in een trainingsruimte, in de fabriek of op een andere werkplek. Deze contactmomenten worden wel ondersteund met online services. Het huiswerk kunt u online teruglezen en het wordt ondersteund met instructievideo’s, tutorials en extra online uitleg van de trainers.

6.  Tutorials met uitleg en oefeningen

Het is voor deelnemers prettig thuis nog eens rustig te kunnen terughoren wat de trainer heeft uitgelegd. Daarom worden trainingen en opleidingen ondersteund met video’s waarin de trainers een onderwerp nog eens uitleggen en huiswerkopgaven extra toelichten. Zo kunt u op uw eigen tempo nog eens herhalen of terugzien wat u interessant of moeilijk vond. Dat is effectief voor uw leerproces.

7.  Certificaat van deelname ontvangen

U merkt waarschijnlijk wel dat we voornamelijk digitaal werken. Dat heeft vele voordelen, zoals lage kosten, flexibiliteit, kosteloze updates en makkelijk te delen informatie. Het certificaat wordt eveneens kosteloos verstrekt. Bij ons geen meerprijzen voor dit soort services. U ontvangt digitaal een gepersonifieerd certificaat dat u handig bewaart en ook makkelijk kan gebruiken als dat gewenst is. Geen kopieën meer maken, maar gewoon een mooi certificaat digitaal opsturen.

Wilt u de opleidingsgids ontvangen? Vul onderstaand formulier in en vertel ons uw wensen. U kunt ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-opleidingen.com.

Informatie aanvragen

Hulpmiddelen voor uw leerproces:

 • Documentatie kosteloos en digitaal
 • Continu updates en vernieuwingen
 • Docent met kennis voor de groep
 • Blended learning met instructievideo's
 • Gebruik van YouTube video's
 • Opleidingsportal voor cursisten
 • Certificaat