Educatie voor professional excellence

Opleiden en excelleren in uw functie

Klik voor meer informatie

Opleiden naar Professional Excellence

Het doel van de opleidingen en trainingen is dat u in staat bent uw functie steeds beter uit voeren tot het niveau dat u de functie helemaal beheerst. Dat is Professional Excellence. Met die achtergrond zijn onze opleidingen en trainingen vormgegeven. Excellence leidt tot succes, trots en een fijne manier van werken.

We bieden diverse vormen van educatie aan. Deze vormen zijn erop gericht u te ondersteunen in de uitvoering van uw functie. Bovendien verandert uw functie in de loop der tijd. Uw functie werd 5 jaar geleden anders uitgevoerd dan vandaag en over 5 jaar is de functie wederom veranderd. Met het programma Professional Excellence ontwikkelt u zich continu en blijft u succesvol.

Het opleidingsaanbod van Patagonia bestaat uit:

  1. Trainingen
  2. Trainingen met abonnement - Permanente Educatie
  3. Opleidingen
  4. Coaching
  5. Incompany trainingen

1.  Trainingen

We hebben een ruim aanbod aan trainingen in managementtechnieken en -methoden. Leer de nieuwste methoden en technieken voor operationeel management, kwaliteitsmanagement, verbetermanagement en leiderschap. De trainingen zijn zodanig vormgegeven dat u technieken en methoden snel vaardig bent. U kunt uzelf in slechts één middag snel en eenvoudig bijscholen. Kies een onderwerp en volg de training.

2.  Trainingen met abonnement - Permanente Educatie

Wilt u zichzelf regelmatig verdiepen in een onderwerp? Dan kunt u ook een abonnement voor trainingen afsluiten. Ieder jaar selecteert u 4 trainingen met onderwerpen die u interesseren. U betaalt er vervolgens maar 3. Met deze formule bent u zeker van de continuïteit in uw ontwikkeling. Deze formule voor Permanente Educatie is effectief, motiverend en de kosten zijn laag door de extra korting.

3.  Opleidingen

De opleidingen in ons programma zijn voor uw professionele ontwikkeling in de (nieuwe) functie die u uitvoert. U leert in 5 dagdelen de onderwerpen, die relevant zijn voor uw functie. Denk aan nieuwe technieken en de ontwikkeling van uw competenties. Daarnaast werkt u tijdens de opleiding aan een plan voor uw afdeling of functie. Dat kan een operationeel plan zijn, maar ook een kwaliteitsmanagement plan of een plan voor continue verbetering van processen. De opleidingen zijn:

4.  Coaching

Werk met een coach samen aan de uitvoering van uw functie. Dat doet u in de praktijk met als doel uw competenties verder te ontwikkelen. De coach geeft u praktische aanwijzingen, hulpmiddelen en inzichten, die u direct helpen in de uitvoering van uw functie. Geniet van de voordelen van persoonlijke coaching in de dagelijkse praktijk van uw werk en realiseer Professional Excellence.

5.  Incompany trainingen

Een aantal trainingen kan alleen incompany worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van 5S, Lean Manufacturing of Six Sigma. Incompany trainen is effectief en helemaal praktijkgericht. De praktijk van uw organisatie wordt gebruikt in de training of opleiding, zodat het team van collega's maximaal leert en oefent in de praktijk. De incompany trainingen zijn:

video professional excellence

Wilt u de opleidingsgids ontvangen en werken aan Professional Excellence? Vul onderstaand formulier in en vertel ons uw wensen. U kunt ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-opleidingen.com.

Informatie aanvragen

Excelleren in uw functie:

  • Continu verbeteren
  • Steeds beter presteren
  • Aanpassen aan nieuwe eisen
  • Trots en plezier in werken
  • Succes en innovatie