Management trainingen met abonnement - Permanente educatie

Netwerken en leren tegelijkertijd. Continu trainingen volgen en cases bespreken.

Klik voor meer informatie

Tegelijkertijd netwerken en trainen met je vakgenoten

Onze cursisten gaan na hun opleiding op vrijwillige basis verder met elkaar. Ze vormen een studiegroepje, dat iedere 2 maanden bij elkaar komt gedurende 2 jaar. Dat zijn in totaal 10 bijeenkomsten verspreid over 2 jaar. Wij leiden het programma en de deelnemers nemen hun cases, onderwerpen en te bespreken onderwerpen mee. In de groep worden ervaringen uitgewisseld, waarbij de trainer ondersteunt met theorie, tips en praktische oplossingen. Dit is Permanente Educatie in de praktijk. Schrijf je in en doe mee.

Permanente Educatie is bekend vanuit branches, zoals de advocatuur, de zorg en accountancy. Professionals in deze doelgroepen zijn al vanaf hun opleiding gewend zichzelf continu te ontwikkelen en zich in hun vakgebied te verdiepen. Professionals in deze doelgroepen mogen immers geen fouten maken. Maar wat gebeurt er als een productiemanager een verkeerde beslissing neemt? Wat gebeurt er als door een verkeerde manier van leidinggeven een arbeidsconflict met een medewerker ontstaat, een ongeluk met letsel plaatsvindt of foute producten worden geleverd aan de klant? Ook leiders en managers mogen geen fouten maken. Daarom is er nu dit programma voor Permanente Educatie. Speciaal voor professionals in organisaties die leidinggeven of een professionele staffunctie uitvoeren. Ze vormen een netwerk en bespreken cases onder leiding van een trainer.

De voordelen van Permanente Educatie

 1. Netwerken met vakgenoten en samen trainen
 2. Programma volgen en eigen cases meenemen
 3. Continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 4. Competenties ontwikkelen en excelleren in uw functie
 5. Lage kosten voor opleiden en trainen

1. Netwerken met vakgenoten en samen trainen

We merken vanuit onze consultancypraktijk dat leden van het managementteam altijd alleen voor hun uitdagingen staan. Een managementteam heeft immers altijd slechts één productiemanager, één kwaliteitsmanager of één directeur, bijvoorbeeld. Dat maakt het soms moeilijk te sparren en inhoudelijk te verdiepen in uw vakgebied. Bij ons zit u met meerdere vakgenoten bij elkaar. De netwerkgroepjes ontstaan vanuit onze trainingen en opleidingen. U zit daardoor automatisch met uw vakgenoten bij elkaar. Bijvoorbeeld, productiemanagers met productiemanagers en kwaliteitsmanagers met kwaliteitsmanagers. Maak gebruik van dit voordeel en doe direct mee. 

2. Programma volgen en eigen cases meenemen

Voor iedere beroepsgroep van het managementteam hebben we een programma uitgewerkt. Dit programma bevat 10 onderwerpen die gedurende 2 jaar worden behandeld. Per onderwerp neemt u uw eigen cases, ervaringen of probleemstellingen mee. Deze worden vervolgens tijdens de bijeenkomst besproken, uitgewerkt en van aanwijzingen voorzien. Zo gaat iedereen naar huis met oplossingen en praktische tips.

3.  Continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Er zijn zoveel thema’s en onderwerpen die veranderen in uw functie en beroep, dat het bijhouden soms moeilijk is. Denk aan brancheontwikkelingen, wetgeving, kwaliteitsnormen, productietechnieken, logistiek, technologie, IT, informatiebeveiliging, risico’s en eisen van stakeholders. Dit is nog maar een kleine greep uit de vele onderwerpen. Via ons programma voor Permanente Educatie bent u continu op de hoogte van de ontwikkelingen en voorbereid in de uitvoering van uw functie.

4.  Competenties ontwikkelen en excelleren in uw functie

In de uitvoering van uw functie heeft u een breed spectrum aan competenties nodig. De ene competentie beheerst u uitstekend en in de andere competentie wilt u zich wat verder ontwikkelen. Voorbeelden zijn leiderschap, communicatie, analyseren, beleid ontwikkelen, rapporteren, werken in teams of besluitvaardigheid. De meeste competenties worden geleerd (getraind) over een wat langere periode en vaak in meerdere stappen. Het is dan heel effectief om regelmatig te werken aan die betreffende competentieontwikkeling. In kleine stapjes, maar wel frequent en consistent. Zo zorgt u voor bewustwording, kennis, experimenteren, ervaring en borging (de onderdelen van een leerproces). U groeit continu in de uitvoering van uw functie.

5.  Lage kosten voor opleiden en trainen

De kosten voor opleiden en trainen zijn laag in vergelijking tot de kosten van onbeheerste processen als gevolg van gebrek aan opleiding. Met deze formule voor Permanente Educatie zijn de kosten per jaar laag en het resultaat is hoog, doordat u uw eigen onderwerpen inbrengt. U krijgt antwoorden op uw vragen en dat is effectief. De kosten zijn ook laag, omdat het contactmoment bestaat uit een dagdeel (4 uur). In weinig tijd doet u veel kennis en ervaring op. Bovendien is dit dagdeel makkelijk te plannen.

Vul onderstaand formulier in en stel uw vragen over het programma voor Permanente Educatie en tegelijkertijd netwerken met vakgenoten. Bellen kan via 088 33 666 66 en mailen via info@patagonia-opleidingen.com.

Informatie aanvragen

Meer succes in uw functie:

 • Permanente Educatie
 • Iedere 2 maanden 1 dagdeel
 • Netwerken met vakgenoten
 • Leren en verdiepen met vakgenoten
 • Continue ontwikkeling competenties
 • Lage kosten
 • Praktijkgericht onderwijs
 • Professional Excellence