Incompany trainingen Patagonia

Met incompany trainingen bereikt u een nog groter leereffect en direct resultaat

Klik voor meer informatie

Incompany trainingen voor teams en individuen

In een aantal gevallen wordt het leereffect alleen bereikt door een training in de praktijk te volgen. Dat is net als met het behalen van een rijbewijs. U wordt geen goede automobilist als u alleen het theoretisch rijexamen doet. Het praktijkexamen plus de ervaring daarna zijn zeker zo belangrijk om een goede automobilist te worden. Dat geldt ook voor de onderstaande incompany trainingen en opleidingen voor teams en organisaties.

Permanente Educatie - Nieuw!

Het Programma voor Permanente Educatie is een incompany trainingsprogramma voor de managers, teamleiders en operators van uw organisatie in kwaliteitsmanagement, lean manufacturing en leiderschap. Het programma wordt uitgevoerd over een periode van 3 jaar, waarbij iedere medewerker elke maand een nieuwe impuls krijgt. De consistentie in het programma in combinatie met leren in de praktijk zorgt voor krachtige leereffecten. 

Prijs: in overleg

Bekijk dit programma

service

Training Dagstart

Een team van medewerkers en hun teamleider wordt getraind in de uitvoering van de dagstart. Eerst wordt de dagstart goed ingericht en daarna wordt deze tijdens de training uitgevoerd en steeds verder verbeterd. Met deze training leren de opertors de productieplanning realiseren en de teamleider leert zijn of haar rol als leider van de afdeling. Uw operators en teamleiders leren met deze training nieuwe competenties, samenwerking en de productieplanning realiseren!

Prijs: € 2.950,- per team

Bekijk deze incompany training

coaching verbeterteam

Opleiding First Operator

Een team van productiemedewerkers wordt in korte tijd opgeleid tot First Operator. Met deze opleiding voor operators wordt de basis gelegd voor kwaliteitsmanagement bij de productielijn. De deelnemers leren procedures borgen, onderhoud uitvoeren en veiligheidsregels naleven. Vervolgens kan, indien gewenst, worden afgesloten met een examen. Uw operators leren met deze opleiding nieuwe competenties!

Prijs: € 2.950,- per team (zonder examens)

Bekijk deze incompany opleiding

incompany

Opleiding tot Interne Auditor

Met deze incompany praktijkopleiding wordt een team collega's opgeleid tot Interne Auditor met ISO 9001 of een andere norm. Auditing is een krachtig middel om de kwaliteit van een organisatie te bepalen. Daarom wordt de interne audit door veel management, zoals ISO 9001, voorgeschreven. Ontdek de voordelen van deze incompany opleiding en pas internal auditing direct toe in de praktijk!

Prijs: € 2.950,- per team

Bekijk deze incompany opleiding

incompany training interne auditor

Methode 5S toepassen

Met deze incompany training 5S leren medewerkers en teamleiders 5S toepassen. De werkplekken van deze professionals worden tijdens de training met de methode 5S verbeterd en nieuwe werkstandaarden worden ontwikkeld. Verspillingen worden weggenomen, zodat het plezier en de efficiëntie verbeteren. We leren uw medewerkers de methode 5S toepassen op de werkvloer.

Prijs: € 3.750,- per team

Bekijk deze incompany training

incompany training 5s

Kaizen verbeterteam

Met deze training leert u processen verbeteren met de inzet van een Kaizen verbeterteam. Het doel van het team is een kwaliteitsprobleem weg te nemen door een proces te verbeteren. U leert de werkwijze van een verbeterteam door dat team in de praktijk te laten werken aan een echt kwaliteitsvraagstuk. Zo leren de deelnemers samenwerken in een verbeterteam en tegelijkertijd Kaizen toepassen.

Prijs: € 3.450,- per team

Bekijk deze incompany training

incompany training kaizen

Kwaliteitsmanagement voor het MT

Met deze incompany training ontwikkelt het managementteam het managementsysteem van uw organisatie. Vaak gebeurt dat naar aanleiding van de toepassing van de kwaliteitsnorm ISO 9001, maar dat hoeft niet. Het managementsysteem wordt geïmplementeerd en de samenwerking als team verbetert. Als u het wenst, volgt daarna certificatie van de organisatie voor ISO 9001.

Prijs: € 3.450,- per team

Bekijk deze incompany training

incompany training kwaliteitsmanagement

Incompany training Lean Manufacturing

Met deze training leert u Lean Manufacturing direct toepassen in de productie van uw eigen organisatie. U stelt een team samen, dat door onze trainer wordt geleid. Lean Manufacturing wordt uitgelegd, waarna de theorie direct in de praktijk wordt gebracht. Met deze incompany training leren de deelnemers Lean toepassen, vernieuwing doorvoeren en zijn de resultaten direct zichtbaar.

Prijs: € 3.450,- per team

Bekijk deze incompany training        

incompany training lean manufacturing

Six Sigma verbeterteam

Via deze incompany training Six Sigma leert u de verbetermethode Six Sigma toepassen. Dit is geen Green Belt of Black Belt training, maar een training om de verbetermethode Six Sigma te gebruiken als werkwijze voor verbeterteams. Er wordt een productieprobleem gekozen en een verbeterteam samengesteld, dat onder leiding van onze trainer in de praktijk Six Sigma toepast.

Prijs: € 3.450,- per team                                

Bekijk deze incompany training        

incompany training six sigma

INK voor het managementteam

Tijdens deze training wordt het managementteam begeleid in het ontwikkelen van beleid, het maken van een meerjarenplan en leiderschap. Via de uitvoering van een nulmeting (positiebepaling) ontstaat inzicht in de sterke punten van de organisatie en de verbeterpunten. Op basis van de strategie van de directie ontwikkelen de managers plannen om de concurrentiepositie van de organisatie te verbeteren.

Prijs: € 3.450,- per team

Bekijk deze incompany training

incompany training ink

Wilt u meer weten over deze incompany opleidingen? Vul dan hieronder vrijblijvend uw gegevens in. U kunt ons ook bellen via 088 33 666 66 of een e-mail sturen naar info@patagonia-opleidingen.com

Informatie aanvragen

In de praktijk leren als team:

  • Training op uw locatie
  • Voordelige prijzen per team
  • Praktische verbeteringen
  • Op maat voor uw organisatie
  • Samenwerking in teams

Coaching On the Job

Coaching van het managementteam

Coaching voor verbeterteams