Leading your organisation as a system

Professor Dr. Bill Bellows (USA) is 4 oktober in Nederland en je kan met hem over je organisatie praten, terwijl jullie samen dineren. Bill is hoogleraar aan de Universiteit van California en werkzaam als consultant in de racketindustrie (Apollo programma, Blue Origin, RocketDyne en Boeing) in de VS. Dit levert genoeg materiaal op om avonden over te kunnen praten. Met voorbeelden en achtergronden is hij in staat je te inspireren en nieuwe perspectieven te bieden om je organisatie tot marktleider te ontwikkelen.

Van een gewone organisatie naar een excellente organisatie groeien

Wat is eigenlijk het verschil tussen een gewone organisatie, die gemiddeld presteert, en een excellente organisatie, die de concurrenten ver voor is? Waarom presteert de ene organisatie middelmatig en is de andere marktleider? Wat kenmerkt zo'n excellente organisatie? Op die vragen krijg je antwoord tijdens het C-Suite dinner. Bill gaat persoonlijk met je in gesprek en laat zien hoe je als leider de stappen kunt zetten van gewone naar uitzonderlijke performances.

Programma van het C-Suite Dinner met Professor Dr. Bellows

Deze avond is exclusief voor de C-Suite. Je wordt vanaf 18:00u ontvangen en krijgt de gelegenheid kennis te maken met de andere deelnemers. Om 18:30u begint het programma dat doorloopt tot 22:30u. Tijdens het eten praat je met de andere deelnemers over de gepresenteerde onderwerpen en hun ervaringen. Dit leidt tot een dynamische avond met nieuwe inzichten en praktische aanwijzingen om de volgende dag toe te passen met het managementteam. 

Discovering the blind spots of your organisation

Excellente organisaties hebben geen blinde vlekken. Ze kennen hun hele wezen, hun hele functioneren, hun hele systeem met alle sterke en zwakke punten. Focus op de zwakke punten leidt tot sub optimalisatie en hogere kosten. Focus op verbetering van het systeem leidt tot uitzonderlijke prestaties. De leiders in de C-Suite gaan hierin voorop, zodat ze een voorbeeldfunctie zijn en deze eigenschap overdragen aan het managementteam. Dat is ook het thema van de Quality Circle voor managers.

Leaders continuously challenge the status quo of the organisation

Gewone organisaties functioneren stroef. Het is er hard werken en aan het einde van de dag zijn zowel het rendement als het plezier in werken beperkt. Toch blijven organisaties vaak in deze fase hangen. Het managementteam, het middenkader en de operationele teamleaders zijn niet in staat uitgangspunten te veranderen. Niet alleen de CEO, maar alle leiders moeten inzien dat nieuwe uitgangspunten beter en prettiger zijn dan de huidige. Iedere leider daagt de status quo uit.

Leading principles change

Prof. Bellows is gespecialiseerd in het op weg helpen van gedachtenveranderingen. Verander het perspectief en je ziet de oplossingen. Tijdens dit diner worden nieuwe perspectieven aangeboden.

Leiderschap is zien wat je niet zag: unlocking the potential of your professionals

Prof. Dr. Bill Bellows is een toegankelijke persoonlijkheid, die graag helpt en open staat voor ontwikkelingen. Een moderne denker die niet alleen hoogleraar is op de Universiteit van California, maar ook samenwerkt met multinationals in de VS. Tijdens het diner zal hij zijn ervaringen delen en de zaal verwonderen met anekdotes en de toepassing van organisatieprincipes. Onze consultants verzorgen samen met Bill een geweldige avond, die je niet mag missen. Doe mee en schrijf in via onderstaande formulier. 

Reserveer je plaats

Schrijf je hier in voor het diner

Prijzen en voorwaarden

  • Datum: 4 oktober 2023
  • Ontvangst vanaf 18:00u
  • Start diner 18:30u, einde 22:30u
  • Prijs € 350 ex btw
  • Locatie: De Watertoren, Heuveloord 25A in Utrecht
  • Facilitator Prof. Dr. Bill Bellows
  • English spoken