Management trainingen met abonnement - Permanente educatie

Heel jaar trainingen volgen tegen lage kosten: 4 halen en maar 3 betalen.

Klik voor meer informatie

Permanente Educatie: trainingen volgen met een abonnement

Neem een abonnement en volg het hele jaar trainingen tegen gereduceerd tarief. U kiest ieder jaar 4 trainingen voor de prijs van 3. U krijgt 1 training gratis. U kiest de onderwerpen die u interessant vindt en volgt ze verspreid over het jaar. Zo werkt u jaar na jaar aan uw competenties en bent u altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Makkelijk, effectief en continu in ontwikkeling: u zult excelleren in uw functie.

Permanente Educatie is bekend vanuit branches, zoals de advocatuur, zorg en accountants. Professionals in deze doelgroepen zijn al vanaf hun opleiding gewend zichzelf continu te ontwikkelen en zich in hun vakgebied te verdiepen. Professionals in deze doelgroepen mogen immers geen fouten maken. Maar wat gebeurt er als een voorman een verkeerde beslissing neemt? Wat gebeurt er als door een verkeerde manier van leidinggeven een arbeidsconflict met een medewerker ontstaat, een ongeluk met letsel plaatsvindt of foute producten worden geleverd aan de klant? Ook leiders en managers mogen geen fouten maken. Daarom is er nu dit programma voor Permanente Educatie. Speciaal voor professionals in organisaties die leidinggeven of een professionele staffunctie uitvoeren.

De voordelen van Permanente Educatie

 1. Continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 2. Competenties ontwikkelen en excelleren in uw functie
 3. Lage kosten voor opleiden en trainen
 4. Inspiratie en motivatie
 5. Ondersteuning van de afdeling HRM

1.  Continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er zijn zoveel thema’s en onderwerpen die veranderen. Denk aan klanteisen, wetgeving, kwaliteitsnormen zoals ISO 9001, productietechnieken, logistiek, communicatie, rapportagestijlen, besluitvorming, informatiebeveiliging, risico’s, eisen van stakeholders, enzovoorts. Via ons programma voor Permanente Educatie bent u continu op de hoogte van de ontwikkelingen en voorbereid in de uitvoering van uw functie.

2.  Competenties ontwikkelen en excelleren in uw functie

In de uitvoering van uw functie heeft u een breed spectrum aan competenties nodig. De ene competentie beheerst u uitstekend en in de andere competentie wilt u zich wat verder ontwikkelen. Voorbeelden zijn leiderschap, communicatie, analyseren, beleid ontwikkelen, rapporteren, werken in teams of besluitvaardigheid. De meeste competenties worden geleerd (getraind) over een wat langere periode en vaak in meerdere stappen. Het is dan heel effectief om regelmatig te werken aan die betreffende competentieontwikkeling. In kleine stapjes, maar wel frequent en consistent. Zo zorgt u voor bewustwording, kennis, experimenteren, ervaring en borging (de onderdelen van een leerproces). U groeit continu in de uitvoering van uw functie.

3.  Lage kosten voor opleiden en trainen

De kosten voor opleiden en trainen zijn heel laag in vergelijking tot de kosten van onbeheerste processen als gevolg van gebrek aan opleiding. Om het rendement nog aantrekkelijker te maken, hebben we een abonnementsvorm ontwikkeld. Daarmee verdwijnen ook de kosten voor het organiseren, regelen en administreren van de opleiding. Een eenvoudig jaarabonnement zorgt er voor dat de hele opleidingsorganisatie is uitbesteed en geautomatiseerd. Voor uw eigen gemak en zekerheid.

4.  Inspiratie en motivatie

Onze trainingen zijn kort en praktijkgericht. In korte tijd krijgt u alle informatie mee. Dat motiveert en is inspirerend. Geen lange colleges of dikke boeken doorwerken. Dat hebben wij al voor u gedaan. Wat u van ons krijgt, is precies de selectie die u nodig heeft en die u de volgende dag direct kunt toepassen in de praktijk. Dat is motiverend, leuk en effectief.

5.  Ondersteuning van de afdeling HRM

De inhoud van ons programma wordt enerzijds vanuit de behoeften van de cursisten gevoed en anderzijds vanuit de aanwijzingen van uw afdeling personeelszaken. U heeft dagelijks contact met uw medewerkers, u volgt de functioneringsgesprekken en maakt het personeelsbeleid. Wij volgen uw adviezen en ondersteunen u in de realisatie van de organisatieontwikkeling die u voor ogen heeft. U geeft aan welke kennis en competenties per functie nodig zijn en wij organiseren de inhoud van de trainingen en de uitvoering.

video permanente educatie

Vul onderstaand formulier in en vertel ons uw wensen. Bellen kan via 088 33 666 66 en mailen via info@patagonia-opleidingen.com.

Informatie aanvragen

Meer succes in uw functie:

 • Abonnement op leren
 • 4 trainingen per jaar volgen
 • 4 trainingen voor de prijs van 3
 • Continue ontwikkeling
 • Lage kosten
 • Praktijkgericht onderwijs
 • Professional Excellence